Göztepe Kulübü eski Başkanı Kocaoğlu vefat etti

    Göztepe Kulübü eski başkanlarından olan ve İzmir’de Yalı Grubu’nun lideri olarak bilinen eski siyasetçi, işadamı Mustafa Kocaoğlu hayatını kaybetti.

    Göztepe Kulübü eski Başkanı Kocaoğlu vefat etti
    02 Ocak 2021 - 12:25 - Güncelleme: 02 Ocak 2021 - 13:02

    Göztepe Spor Kulübü eski Başkanı ve Konak Belediyesi eski Meclis Üyesi Mustafa Kocaoğlu koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Bağırsak kanseri tedavisi gören, koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra bir haftadır yoğun bakımda olan 73 yaşındaki Kocaoğlu bugün sabaha karşı vefat etti.
    ​​​​Vefat haberini Konak Belediye Başkanı Abdül Batur duyurdu. Batur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Belediyemizin Eski Meclis Üyesi, Güzelyalı'nın sevilen ismi, belediye Meclis üyem Rıdvan Tekin’in dayısı Mustafa Kocaoğlu' nun vefatı beni derinden üzdü. Göztepe aşığı arkadaşım, dostum Mustafa Kocaoğlu’na Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

    Göztepe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada ise "Eski Başkanlarımızdan Mustafa Kocaoğlu’nun vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz" denildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum