• Reklam

Göztepe, İngiliz kulübü Southampton ile kardeş oldu

Göztehe hisselerinin yüzde 70'inin Sport Republic şirketine resmen devredildi. Sport Republic bünyesinde bulunan İngiliz kulübü Southampton sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Göztepe'ye "Ailemize hoş geldin" dedi.

Göztepe, İngiliz kulübü Southampton ile kardeş oldu
20 Ağustos 2022 - 14:35 - Güncelleme: 20 Ağustos 2022 - 14:43

8 yıldır Göztepe'nin hisselerinin çoğunu elinde bulunduran ve geçen sezon içinde başkanlık dahil tüm görevlerinden istifa eden Mehmet Sepil, kulübün çoğunluk hissesini Sport Republic'e devretti.

"SPORT REPUBLIC VE GÖZTEPE ARTIK BİRLİKTE"

Göztepe'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "İmzalar atıldı. Sport Republic ve Göztepe artık birlikte." ifadelerine yer verildi. Sport Republic bünyesinde bulunan İngiliz ekibi Southampton ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, Göztepe'ye "Ailemize hoş geldin." dedi.

YENİ SPORTİF DİREKTÖR

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sportif direktörünü de belirledi. Kulüp hisselerinin yüzde 70'inin Sport Republic şirketine resmen devredilmesinin ardından yeni yapılanma için çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar Ivan Mance ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Ivan Mance, 3 yıllık sözleşme ile kulübümüzün yeni sportif direktörü olarak futbol şubesinin başına geçmek üzere göreve başladı" denildi. 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum