Görkem Duman'dan Bucaspor'a anlamlı ziyaret

    Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cemil Tugay ile birlikte Bucaspor’u ziyaret etti. Bucaspor’un çocukluğundan beri taraftarı ve gençliğinde ise formasını terlettiğini söyleyen Duman, belediye başkanlığı için çıktığı bu yolda destek istedi.

    Görkem Duman'dan Bucaspor'a anlamlı ziyaret
    29 Şubat 2024 - 10:54
    31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmaları için kentte girilmedik sokak, sıkılmadan el bırakmayan CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Cemil Tugay ile birlikte kentin köklü kulübü Bucaspor’u ziyaret etti. Programa CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, Bucaspor Onursal Başkanı Nezir Aktaş, Bucaspor Asbaşkanı Mehmet Sevinç, Bucaspor Antrenörü Cüneyt Dumlupınar ve kulüp yöneticileri de katıldı.



    Duman; 'Bu aile bağı hep sürecek'

    Futbolcularında katıldığı ziyarette kendisinin de bir zamanlar Bucaspor’un başarısı için ter döktüğünü söyleyen Görkem Duman, Bucaspor sevgisini çocukluğundan bu yana taşıdığını belirtti. 2008 yılında BucasporFanClup’ı kurduklarını söyleyen Duman, ‘Bu kentin belediye başkanı olma yolundaki serüvenimde de hem Bucaspor taraftarının hem de Bucaspor camiasının bize verdiği destek bizi onurlandırıyor, gururlandırıyor.




    31 Mart’ta Bucaspor camiamızın desteğiyle bayrağımızı hem İzmir’de hem Buca’da dalgalandırmaya devam edeceğiz. Görev sürecimizde de Bucaspor’umuzla her zaman bir aile gibi sürdürülebilir ilişkimizi devam ettireceğiz’ dedi.



    Tugay; ‘Her zaman yanınızda olacağız’

    Ülkenin genel ekonomisinin spor kulüplerini olumsuz şekilde etkilediğini ifade eden Tugay, “Bizler kamu imkanlarını aynı zamanda elimizde olan imkanları kulüplerimizin hizmetine sunacağız. Bize ihtiyaç duyduklarında, elimizden ne gelirse sonuna kadar yanınızda olacağız.” ifade etti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum