• Reklam

Gönüllü üniversite öğrencileri köy okulunu boyadı

MANİSA'da, gönüllü üniversite öğrencileri, köy okulunun duvarlarını boyadı. Etkinlikle ilgili bilgi veren Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, "Bazı okullarımızda badana, bazılarında ise gerekli görülmesi halinde bahçelerine oyun alanları yapıyoruz, olanları ise yeniliyoruz" dedi.

Gönüllü üniversite öğrencileri köy okulunu boyadı
08 Ekim 2022 - 14:00 - Güncelleme: 08 Ekim 2022 - 14:01

Manisa'da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Şehzadeler Gençlik Merkezi'nde bir araya gelen üniversite öğrencileri, ziyaret ettikleri kırsal Aşağıçobanisa Mahallesi'ndeki Ahmet Ferit Giritligil İlkokulu'nda boyama etkinliği düzenledi. Etkinliğe Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen de katıldı. Bahçedeki oyun alanlarını da yenileyen Özmen ve öğrenciler, ellerine rulo ve fırçayı alarak, okulunun duvarlarını boyadı.

'KÖY OKULLARINDA, BOYAMA ETKİNLİKLERİ DÜZENLİYORUZ'

Projelerin devam edeceğini belirten Vali Yardımcısı Özmen, şu ifadeleri kullandı:

"Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde gençlik merkezlerimizdeki öğrencilerimizle birlikte zaman zaman köy okullarına gelerek, boyama etkinlikleri düzenliyoruz. Bazı okullarımızda badana, bazılarında ise gerekli görülmesi halinde bahçelerine oyun alanları yapıyoruz, olanları ise yeniliyoruz. Bugün ben de iznimi fırsat bilerek, öğrencilerimizle bir araya geldim. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki gençlik merkezlerimizdeki tüm öğrenciler, Manisa'nın her ilçesinde ihtiyaç sahibi okullarımızla ilgileniyor. Duvarlarını boyuyor, resimler yapıyoruz. Keyifli oluyor ve yaparken eğleniyoruz."

Etkinliğe katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rekreasyon Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Eylül Dutkin, "Çocukları çok seven biriyim. Okuldaki oyun alanlarını renklendirdik. Çocuklar renkli oyun alanlarını görünce sevinçleri arttı. Çocuklarla oyun oynadık ve birlikte mutlu olduk" diye konuştu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Esra Çoban ise "Etkinliğe katıldığım için çok heyecanlıyım. Gençlik merkezi bünyesinde güzel işler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum