• Reklam

Gönül Yazar tekrar görmeye başladı

Şarkıcı ve söz yazarı Gönül Yazar, evinde geçirdiği kaza sonucu görme yetisini kaybetti. Yazar'ın ameliyatlar sonucu görme yetisini kazandığı öğrenildi.

Gönül Yazar tekrar görmeye başladı
04 Mayıs 2022 - 17:44

Sanatçı Gönül Yazar,  geçirdiği ev kazası sonucu gözlerinden ameliyat oldu. Yazar'ın sağ gözünün de bulanık gördüğünü öğrenildi. 

Geçtiğimiz günlerde '2. Sayfa' programına katılan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, "Gönül Yazar gözleri ile ilgili çok büyük sorunlar yaşadı. Gönül abla, gece 03:00’de yataktan kalkmış ve halı kayınca duvarın sivri kısmına gözünü çarpmış. Gözleri resmen patlıcan moru oldu. Morluk 16 gün sonra geçti ama bulanıklık başladı. 1.5 sene bulanıklık geçer diye bekledi, hastaneye gitmedi ama rahatsızlığı geçmedi. Sol gözü tamamen görmüyordu, sağ gözünde de bulanıklık başlayınca çok korktu. Özel bir hastaneye gitti ve iki ayrı ameliyat oldu" dedi.

'ÜÇ AYRI LENS TAKILDI'

Başarılı bir operasyon geçiren 85 yaşındaki sanatçının son durumunu paylaşan Akay, "Ameliyatta bir öne, bir arkaya bir de ortaya olmak üzere gözlerine üç tane tane lens taktılar. Çok pahalı bir ameliyat oldu. 'Eğer gözlerimi kurtarmasalardı ölsem daha iyi' diyerek ağladığında ben de çok duygulandım. Ama çok şükür şimdi çok iyi. Doktorlar iki gözünü de düzeltti, pırlanta gibi görüyor. Telefonla konuştum ve 'gözlerim pırlanta gibi oldu' diyor. Evinde Boğaz'a karşı bir teras var ve 'oradan baktığımda Çamlıca Camii’nin minaresine biri çıksa görürüm' diyor” ifadelerini kullandı.

TEMMUZ AYINDA KABURGALARI KIRILMIŞTI

Temmuz 2021'de Gönül Yazar'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, sanatçının evinde geçirdiği kaza sonucu kaburgalarını kırdığı ve hastanede tedavi gördüğü açıklanmıştı:

"Sevgili dostlarımız; Gönül Hanım ölümcül bir ev kazası geçirdi ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. İyileşmeye çalıştığı bu süreçte birisi 'Herkese yazıyorsun, bana neden cevap vermiyorsun?' diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu mesajlara cevap verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram mesajını bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak şekilde yazdık. Gönül Hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum