Gonca Vuslateri: Allah belasını versin

    Oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabı üzerinden Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi hedef aldı.

    Gonca Vuslateri: Allah belasını versin
    27 Mart 2023 - 11:10

    Cumhurbaşkanlığı adaylığından geri adım atmamakta kararlı olan Muharrem İnce, Millet İttifakı'na yönelik sert söylemlerini devam ettirirken, bu durum ünlü isimleri de öfkelendirdi.
    Muharrem İnce’nin adaylığının muhalefete yaradığını düşünen ünlü isimler, tepkilerini sürdürürken bir tepki de oyuncu Gonca Vuslateri’den geldi.
    2018 yılında İnce’yi desteklediğini belirten Vuslateri, “Muharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin.” ifadeleriyle paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşım, kısa sürede büyük bir etkileşim aldı.

    Gonca Vuslateri'nin Muharrem İnce pişmanlığı: Pozitif baktığım günlerin Allah belasını versin

    Tepki üzerine tepki geliyor

    Öte yandan İnce’ye daha önce destek veren isimlerden Fazıl Say ve Şahan Gökbakar da sosyal medya hesaplarından Muharrem İnce’yi hedef almıştı.

    Gökbakar, İnce'yi tiye alarak şu ifadeleri kullandı:
    "3 günde 1.8 milyon insanı evinden çıkarıp sinema salonuna getirebilen biri olarak, hayata bu siyasetçiler kadar iddialı bakamıyorum ya.. 3 günde 50-60 bin imzayı zor topluyorsunuz, yüzde 60 ile Cumhurbaşkanı olacağım diyorsunuz... Bu nasıl bir özgüven vallaha ben daha anlayamadım..."

    Gonca Vuslateri'nin Muharrem İnce pişmanlığı: Pozitif baktığım günlerin Allah belasını versin


    YORUMLAR

    • 0 Yorum