Gökçekaya: Menemen 3 yılda çağ atladı, Çiğli 25 yılda köy kaldı!

    Cumhur İttifakı’nın AK Partili Çiğli Belediye Başkanı Murat Gökçekaya, ‘Çiğli Burada’ etkinliği ile Ataşehir Mahallesi halkı ile bir araya geldi. Gökçekaya, Çiğli’nin 25 yılının kayıp olduğunu ifade ederek, “Menemen 3 yılda çağ atladı ama Çiğli köy kaldı.” dedi.

    Gökçekaya: Menemen 3 yılda çağ atladı, Çiğli 25 yılda köy kaldı!
    28 Şubat 2024 - 16:21 - Güncelleme: 28 Şubat 2024 - 16:45

    Eşi Fisun Gökçekaya ile birlikte kadın seçmenlerin yoğun olduğu mahalleli ile buluşan Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, Çiğli’de 25 yılda hiç bir şey yapılmadı diyemeyeceklerini ancak yapılanların çok yetersiz olduğunu ifade ederek, “İlçemiz 25 yıllık CHP’li başkanların yönetiminde çok geride kaldı. Sağımıza solumuza baktığımızda en yakın Menemeni gösterebiliriz. Menemen 3 yıl içinde çağ atladı. Paris oldu, Çiğli ise köy oldu. Çiğli konumu ile Körfeze hakim olmasına rağmen ne denizini ne sahilini kullanabiliyor. Ne de yürüyüş yapılabilecek alanları var. 25 yıldır gelen Belediye Başkanları aynı vaatlerde bulunuyor. Soruyorum onlara senden önce de aynı parti vardı. Çiğli Büyükşehirle aynı partinin Belediyesi olmasına asfalt bile atamıyorlar. İkiniz berabersiniz ama hizmet yok.” dedi.

     

    ‘’Biz insanlarla konuşmadan onların görüşlerini almadan bir şey yapmayacağız’’

     

    Büyükşehir Belediyesi’nin Çiğli’nin merkezinde Anadolu caddesine battı-çıktı yaptığını ancak bu çalışmanın esnafın faydasına olmadığı gibi trafik sorunu yarattığını kaydeden Gökçekaya, şunları söyledi: “Bu battı-çıktıyı Metro önünden EVKA 5 girişine kadar uzatacağız. İZBAN’ı Büyükşehirle beraber yer altına alacağız. Ataşehir Mahallesinde bir planlama yapılıyor. Kapalı kapılar arkasında 3 beş insanla yapılıyor. Biz buna son vereceğiz. Böyle bir dünya yok. İnsanlara sormadan mahalleliye sormadan bir uygulama yok. Köyiçi mahallesinde kentsel dönüşüm iki dönemdir yapamadılar. Bütün mahalle ayağa kalktı. Ben gittim halka rağmen yapılmaz dedim. İptal ettiler. Çiğli’ye sahip çıkalım. Bir şeylerle ilgilenin sorgulayın. 25 yıl geçmiş ne yapılmış. Ne Şirintepe’de ne Küçük Çiğli’de. Tramvay yaptılar. Çıkalım Tuzla Caddesine adım başı trafik ışığı var. Acil bir durum olsa hastaneye yarım saatte ulaşamazsın.  Biz insanlarla konuşmadan onların görüşlerini almadan bir şey yapmayacağız.”

    YORUMLAR

    • 0 Yorum