Genç kıza kâbusu yaşattı

    Bursa’da, elinde bıçak olduğu iddia edilen bir erkeğin, sokaktaki genç kızı evine kadar takip ettiği görüntüler infial yarattı. Genç kızın şüpheli erkeğe binanın kapısını açar açmaz tereddütle bakması ve acele bir şekilde eve girmesi dikkat çekti.  Sosyal medyada yayılan videoya birçok tepki geldi.

    24 Kasım 2021 - 14:49

    Yaşanan korku filmi gibi olayla ilgili çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Görükle’de dün saat 22:15 sıralarında arkadaşının evine gitmek için yola çıkan 19 yaşındaki Ş.G. isimli genç kız, tanımadığı bir şahıs tarafından takip edildiğini fark etti. Bir anda korkuya kapılan genç kız, hızlı adımlarla arkadaşının evinin olduğu binaya girerek durumu polis ekiplerine bildirdi.

    EVE KADAR TAKİP ETTİ

    Üniversite öğrencisi olduğu tahmin edilen genç kız polise yaptığı ihbarda, şahsın kendisini eve kadar takip ettiğini, elinde parlayan bir cisim gördüğünü, büyük korkuya kapıldığını ve şahsın sürekli kendisine seslendiğini ifade etti.

    AFGAN UYRUKLU ÇIKTI

    Genç kızın ihbarı sonrası harekete geçen polis ekipleri, şüphelinin 26 yaşında Afgan uyruklu Mohammed Devleti olduğunu tespit ederek gözaltına aldı. Yurda kaçak yollarla girdiği belirlenen şüpheli, sınır dışı edilmek üzere İl Göç Müdürlüğüne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum