• Reklam

Gelinlik Damatlık ve Abiye Fuarı haftaya başlıyor

IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı 21-24 Kasım tarihlerinde Fuarizmir'de 17'nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. IF Wedding Fashion İzmir'de ticari anlaşmaları, moda ve tasarıma yön veren etkinlikler, ünlü isimlerin katılımıyla defileler düzenlenecek.

Gelinlik Damatlık ve Abiye Fuarı haftaya başlıyor
13 Kasım 2023 - 13:37 - Güncelleme: 13 Kasım 2023 - 13:39

İzmir'de, Avrupa'nın en büyük moda fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir, bu yıl 17'nci kez düzenleniyor. Geçen yıl Türkiye'den ve 98 ülkeden toplam 25 bin 27 profesyonel ziyaretçiyi ağırlayan fuarda bu yıl Türkiye'den ve 7 ülkeden abiye giyim, gelinlik, damatlık, aksesuar ile çocuk giyim ürün gruplarından 228 katılımcı yer alacak. Fuar, sektörün temsilcilerini ve önde gelen isimlerini İzmir'de ağırlayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği partnerliğinde düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir-Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda yurt içi ve dışından alım heyeti organizasyonları da düzenlenecek.

TÜRKİYE VE 7 ÜLKEDEN 228 KATILIMCI

IF Wedding Fashion İzmir, Türkiye'nin 11 farklı şehrinden ve Almanya, Hong Kong, İran, Kosova, Lübnan ve Kuzey Makedonya gibi ülkelerin de arasında bulunduğu 7 ülkeden abiye giyim, gelinlik, damatlık, aksesuar ve çocuk giyim ürün gruplarında faaliyet gösteren toplam 228 katılımcıyla kapılarını açacak. Fuarın, binlerce yerli profesyonel ziyaretçinin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki 100'ü aşkın ülkeden 5 bine yakın yabancı ziyaretçiye de ev sahipliği yapması bekleniyor.

2024 MODASI IF WEDDİNG FASHİON PODYUMLARINDA

Moda ve tasarımın birleşimi IF Wedding Fashion İzmir, sektörün önde gelen profesyonellerine 17'nci kez fırsatlar sunmaya devam edecek. 2024 yılı koleksiyonlarının ilk kez sergileneceği IF Wedding Fashion İzmir'de bu yıl da mankenler eşliğinde, markalar ve genç yeteneklerin tasarımları podyumlarda yer alacak. Fuar kapsamında birçok defile gerçekleştirilecek. Fuara katılan tasarımcılar, kendileri için özel olarak oluşturulan alanda, gelinlik ve abiye koleksiyonlarını sergileyecek. Tasarımcı adaylarına, profesyonel hayatlarındaki ilk defilelerini sergileme olanağı tanıyan Gelinlik Tasarım Yarışması'nda geçen yıl ödül kazanan Enes Yolcu'nun 'Performans Defilesi' de modacı, katılımcı ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

GELİNLİK TASARIM YARIŞMASI'NDA KAZANANLAR BELLİ OLUYOR

Fuar kapsamında gerçekleşen 14'üncü Gelinlik Tasarım Yarışması'nda finale kalan 15 isimden ödül kazananlar da açılış günü düzenlenecek 'Akış' defilesinde belli olacak. Yarışmada derece alanlar, sektöre sağlam adımlarla giriş yapmanın yanı sıra özel ödüller de kazanacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum