Gelinliğiyle acil servise geldi, yoğun bakımda

    İzmir'de bir düğün salonunda dünya evine giren Sıla Hepşenli, sabaha karşı gelinliği ve üzerindeki takılarıyla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi’ne geldi. Yoğun bakıma kaldırılan gelinin ilaç içtiği öne sürüldü.

    Gelinliğiyle acil servise geldi, yoğun bakımda
    24 Ekim 2023 - 11:20
    İzmir Buca'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Henüz gizemini koruyan olayda Buca'da bir düğün salonunda dünya evine giren Sıla Hepşenli isimli gelin sabaha karşı gelinliği ve üzerinde takılarıyla Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne geldi. İlaç içtiği ileri sürülen ve takıları tutanakla kontrol alınan gelin yoğun bakıma alındı.



    Olayla ilgili soruşturma devam ederken polis damada ve ailesine ulaşıp ifadelerine başvuracak. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Sıla Hepşenli ile dünya evine giren damada ve ailesine ulaşıp bilgi almaya çalışan polis, genç gelinin kendisine geldikten sonra intihar nedeni netlik kazanılacağı açıklandı. Öte yandan genç gelinin sosyal medyasında düğün gecesi damatla birlikte karşılıklı oynarken video görüntülerinin olması ise yaşanan intihar girişimindeki gizemi dozunu artırıyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum