Gelin siz oturun bu binada! Oturabilirseniz

    İzmirli girişimci Özlem Yenice, annesinin Buca’da oturduğu Birlik Sitesi’nde büyük hasar gören evlere ‘az hasarlı’ raporu verilmesi üzerine isyan etti.

    Gelin siz oturun bu binada! Oturabilirseniz
    03 Kasım 2020 - 22:52

    Sosyal medya hesabından annesinin oturduğu apartman ve dairenin görüntülerini yayınlayan Özlem Yenice, “Burası Buca Fırat Mahallesi 637 Sokak’taki Birlik Sitesi.. İki blok, ikisi de çok kötü. Ama az hasarlı denildi. Bu yüzden mühürler kırıldı, insanların bir kısmı evlerine girdi” dedi. Ardından da instagram hesabından şu paylaşımı yaptı:

    Şimdiiii gelelim şokunu bile atlatamadığımız üstünden sadece 4 gün geçen büyük depremden sonra, annemlerin siteye ‘az hasarlı’ raporu çıkaranlara..Bugün mühür söküldü gidildi. Oturun oturtabilirseniz ...

    Daha canlara üzülmeden, olası başka bir felakete davetiye çıkarmak hangi vicdana sığar?

    Nasıl oturulabir diyebilirsiniz siz bu eve! İnsanlar bu kadar korkmuş bu kadar canlar yanmışken hem de... Üzerinden 3/4 gün geçmeden tekrar aynı şeyleri yaşatmak mı istiyorsunuz? Benim annem babam var bu apartmanda.. Bu görüntülerin izlediğiniz dairenin bir üst katında! Ben onların canına şükrederken siz onları burada nasıl oturtabilirsiniz? Ben onların bir gözünün yaşarmasına yakarım dünyayı! Sizler insanlara böyle bir günde ne yaşatıyorsunuz! Nasıl yaşatıyorsunuz bunu bize.. Gelin siz oturun....

    Ne yapabiliriz diyorsunuz ya bana hep. Bu rezilliği herkesin görmesini istiyorum. Etiketleyin paylaşın. Bana bu destek yetecek. Bu eve oturulur raporu verenler başta olmak üzere kim varsa cezasını çeksin! Yeter çok sustuk çok öldük! Canımız zaten burnumuzda!!!!
    @bucabld @izmirbuyuksehirbelediyesi @tuncsoyer @erhankilicbuca


    YORUMLAR

    • 0 Yorum