Gazeteciye saldıran koruma, katil çıktı

    Demokrat Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteci Latif Şimşek ile canlı yayında gerginlik yaşadı. Enginyurt, koruması Emrah Topal ile birlikte gazeteci Latif Şimşek'e saldırdı. Topal'ın suç makinesi olduğu ortaya çıktı, mahkemece tutuklandı.

    Gazeteciye saldıran koruma, katil çıktı
    07 Ağustos 2022 - 20:13 - Güncelleme: 07 Ağustos 2022 - 21:21
    tv100'deki televizyon programında tartışmanın büyümesi üzerine programa ara verilirken Cemal Enginyurt ve koruması Emrah Topal Latif Şimşek'e saldırma anlatı stüdyoda bulunan güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
    Yayın esnasında yerinden kalkarak Latif Şimşek'in üzerine yürüyen Enginyurt programın moderatörü, diğer konuklar ve kameramanlar tarafından engellendi.
    Bu esnada stüdyoya Enginyurt'un koruması Emrah Topal girdi ve Latif Şimşek'in çevresinde durmaya başladı.
    Cemal Enginyurt uzaklaştırılmaya çalışılırken de Latif Şimşek'in dibinden ayrılmayan koruma daha sonra Şimşek'i iterek sandalyeye oturttu.
    Cemal Enginyurt ikinci kez saldırı girişiminde bulununca da Şimşek'e arkadan yumruk atıp yüzüne ve kafasına vurmaya başlıyor.
    Cemal Enginyurt da bu arbede esnasında saldırıya geçerek Latif Şimşek'e yumruk attı. 

    Yaşadığı saldırı sonrası Şişli Emniyet Müdürlüğüne giden gazeteci Latif Şimşek, kendisini darp etmeye çalışan Cemal Enginyurt ve koruma Emrah Topal hakkında suç duyurusunda bulundu.
    Enginyurt'un koruması Emrah Topal'ın suç makinası olduğu ortaya çıktı. Emrah Topal'ın yapılan sorgulamasında; kasten öldürme, tehdit, kasten yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve çok sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıktı.
    Cemal Enginyurt'un milletvekili olmasından dolayı dosyasının ayrıldığı ve olaya karışan 2 kişi hakkında daha gözaltı kararı alınacağı öğrenildi. (Sabah)

    Saldırı sonrası Topal tutuklanırken Enginyurt özür deleyeceği yerde şu  paylaşımı yaptı:

    AKP döneminde dövülen gazeteciler, Orhan Uğurlu, Levent Gültekin, Yavuz Selim Demirağ, Afşin Hatipoğlu, İdris Özyol, İsrafil Kumbasar, Öldürülen gazeteci Güngör Aslan, Eski Milletvekili Selçuk Özdağ, Bunlara ses etmeyen İktidar medyası,lince çıkmış. TEK BAŞIMA MÜCADELEYE DEVAM.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum