Gazeteci Şebnem Bursalı ve Yavuz Donat imza gününe geliyor

    Usta gazeteci Yavuz Donat ve köşe yazarı Şebnem Bursalı, "Off The Record” kitabı için İzmir İstinyepark D&R mağazasında imza günü düzenliyor. Donat ve Bursalı, 3 Aralık Cuma günü saat 15.00’te İzmirli okurlarıyla buluşacak.

    Gazeteci Şebnem Bursalı ve Yavuz Donat imza gününe geliyor
    26 Kasım 2021 - 17:21 - Güncelleme: 26 Kasım 2021 - 17:41
    Atv Ankara Temsilcisi, Sabah Gazetesi köşe yazarı Şebnem Bursalı'nın söyleşi tarzında kaleme aldığı, ünlü gazeteci Yavuz Donat'ın yakın dönem siyasi tarihinin perde arkasını anlattığı "Off The Record / Yavuz Donat Kitabı"nın imza günü İzmir'de gerçekleşecek. D&R İzmir İstinyepark AVM'de 3 Aralık Cuma günü saat 15.00'te düzenlenecek etkinlik, İzmirli kitapseverleri Donat ve Bursalı'yla bir araya getirecek.



    KİTAPTA NELER VAR
    Yolu Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Turgut Özal, 12 Eylül ve 28 Şubat'tan geçen bir gazetecilik serüveni... Siyasetçilerle kurduğu dostluklarla, Anadolu notlarıyla, seçim öngörüleriyle ve kendine has tatlı sert üslubuyla... Türk gazeteciliğinin usta ismi Yavuz Donat, meslekte yarım asrı geride bıraktı. Bu gazetecilik serüveni bir başka gazeteciye, Şebnem Bursalı'ya anlattı. "Off The Record" kitabındaki gerçek kesitler, kimi zaman hüzünlendiriyor, kimi zaman gülümsetiyor. 
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum