• Reklam

Gaf: Başkan, depremzedeye 'cenaze işlerini ara' dedi

İzmir'in Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, riskli binasının temelinin sağlam olup olmadığını nasıl anlayacağını soran ve "canlar gidince mi?" diyen Melek Özyurtlu adlı bir vatandaşa sosyal medyadan cevap verdi: Alo 188'i arayacaksınız. Bu durum tepki çekti. Çünkü 188 hattı Mezarlıklar Müdürlüğü'ne ait.

Gaf: Başkan, depremzedeye 'cenaze işlerini ara' dedi
04 Kasım 2020 - 21:41

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın cevabını sosyal medya hesabından yayınlayan Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, "Vatandaşı ölmeden mezara yönlendiriyor" dedi.
İşte Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Baran'ın paylaşımı:

Sayın Cemil Tugay, oturduğu bina riskli olan bir vatandaşı "Alo 188"i arayın diyerek cenaze işlerine yönlendiriyor. Eğer bu cevabı danışmanı vs. yazdıysa büyük ayıp, bizzat kendisi yazdıysa daha büyük ayıp. Anlaşılan o ki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 181 olan numarasını Sayın Tugay, çözümü insanları "ölmeden mezara yönlendirmekte" buldu. Umuyorum Sayın Tugay, vatandaşımızı bizzat arar ve bu ayıbı bir an önce kendi çözer. Bu arada kendisine bir de iyi haber vermek gerekirse; Sayın Tugay 2021 Haziran ayında İçişleri Bakanlığımız tarafından acil çağrı numaraları "112" altında birleştiriliyor. Allah kullanma ihtiyacı hissettirmesin ama yine de ezber konusunda rahat edeceğiniz kesin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum