• Reklam

Foça'da Belediye çalışanları eylem yapmaya hazırlanıyor

Belediye çalışanlarının maaşlarını ödeyemeyen Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı'ya tepki her geçen gün daha da büyüyor. Bunun üzerine Belediyede çalışan işçi ve memurlar bugün eyleme başlayacak.

Foça'da Belediye çalışanları eylem yapmaya hazırlanıyor
16 Mayıs 2024 - 11:53
Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, memur ve işçilerin maaşını ödemedi. Edinilen bilgiye göre İller Bankası'ndan gelen paradan memurlara sadece 10'ar bin TL maaş yatıran Fıçı'ya tepki çığ gibi büyüyor. Belediyede çalışan işçi ve memurlar bugün eyleme başlayacak. 

"BELEDİYEDEN BİHABER OLARAK MI ADAY OLDU?"

Foça Belediyesi çalışanları, "Eylem kararı aldık, bugün belediye önünde Saniye Bora Fıçı'yı protesto edeceğiz. Duyumlarımıza göre kendisi çıkıp suçu önceki yönetime atacak. Ancak merak ediyoruz, Foça Belediye Başkan Adayı olurken belediyeden bihaber miydi? Belediyenin mali durumunu, İller Bankasından gelen paranın ne kadar olduğunu, gelirini, giderini bilmiyor muydu? Herhangi bir hazırlığı, planı, projesi yok muydu? Sadece belediye başkanlığı koltuğuna oturmak için mi aday oldu?" diye sordu. 

 

DENİZ YÜCEL'E SESLENDİ

Bir başka Foça Belediyesi çalışanı ise, "Saniye Hanım 'Genel Başkan Yardımcımız Deniz Yücel ve Karşıyaka Belediye Başkanımız Yıldız Ünsal destekledi' diyor. Saniye Hanım'ın adaylaşması için elinden geleni yapan Parti Sözcümüz Deniz Yücel'e sesleniyoruz. Saniye Hanım'a belediye işleyişini de anlatın ki biz mağdur olmayalım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum