Filenin Sultanları'ndan zafer! Yarı finaldeyiz

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İki gün sonraki rakip İtalya.

    Filenin Sultanları'ndan zafer! Yarı finaldeyiz
    30 Ağustos 2023 - 19:36
    A Milli Kadın Voleybol Takımı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlandığı gün Belçika’nın başkenti Brüksel’deki çeyrek final mücadelesinde son 4 takım arasına kalmak için Polonya ile karşı karşıya geldi.

    Filenin Sultanları, CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya’yı 3-0 yendi ve üst üste 5. kez adını son 4 takım arasına yazdırdı.

    Rakibine set vermeden maçı kazanan ay yıldızlılar yarı final biletini kaptı. Filenin Sultanları, Polonya karşısında ilk seti 25-23 önde kapattı. İkinci sette de etkili bir oyun ortaya koyan millilerimiz Polonya’ya 25-22 üstünlük kurarak durumu 2-0’a getirdi.

    Son seti 25-19 önde kapatan milliler Polonya’ya set vermeden mücadeleyi kazandı.

    YARI FİNALDE RAKİP İTALYA
    Almanya’da oynadığı C Grubu maçlarının 5’ini de kazanarak adını son 16 turuna yazdıran Filenin Sultanları, Belçika’yı da 3-1 yenerek şampiyonada 6’da 6 yaparak çeyrek finale yükselmişti.

    Filenin Sultanları yarı finalde İtalya ile karşı karşıya gelecek. Brüksel, 1 Eylül Cuma günü oynanacak yarı final ve 3 Eylül Pazar günü yapılacak final karşılaşmalarında da ev sahibi olacak.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum