• Reklam

Fikstür Programı Takibi İle Araba Kazanmak Mümkün!

Henüz ligler başlamadan önce belirlenen fikstür programı ligin gidişatını direkt olarak etkiliyor. Zorlu fikstürlerden başarılı bir şekilde çıkamayan takımlar kendilerini toparlamakta zorlanabiliyorlar.

Fikstür Programı Takibi İle Araba Kazanmak Mümkün!
22 Mayıs 2024 - 13:51

Henüz ligler başlamadan önce belirlenen fikstür programı ligin gidişatını direkt olarak etkiliyor. Zorlu fikstürlerden başarılı bir şekilde çıkamayan takımlar kendilerini toparlamakta zorlanabiliyorlar. Buna karşın nispeten kolay bir fikstür ile lige başlayan takımlar rüzgarı arkasına aldıktan sonra şampiyonluğa kadar devam edebiliyorlar.


Futbolu seven ve ligimizi takip eden kişiler genellikle birkaç haftalık maç fikstürü konusunda da bilgi sahibi oluyorlar. Hem kendi destekledikleri takımın hem de rakiplerinin kimlerle oynayacağını biliyorlar. Yaptıkları bu takip onlara muhteşem bir otomobil kazandırabilir. Petrol Ofisi Sosyal Lig, sezonun ilk devresini ve ikinci devresini lider bitiren oyuncularına KIA Niro Hibrit otomobil hediye ediyor. Fikstürü takip edenlerin büyük avantaj elde edeceği bu oyunu kaçırmamanızı öneriyoruz.
 

Her Yaştan Futbolseveri Kendisine Çeken Fantezi Futbol Oyunu!

Futbol ülkemizde çok büyük bir tutku. Birçoğumuz daha çocuk yaşlarda futbolu ve önemli futbol takımlarını takip etmeye başlıyoruz. Takımlar ve taraftarları arasındaki rekabet her zaman bizi kendisine çekiyor. Futbola karşı duyduğumuz bu sevgi oyunlara da yansımakta. Futbol oyunları her zaman insanlar tarafından fazlaca seviliyor ve tercih ediliyor.

Futbolseverlerin yaşları değiştikçe oyunlardan beklentileri de değişebilmek. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig tüm kesimleri kendisine çekmeyi başarmış bir oyun. Süper Lig maç programı üzerinden yapılan puanlamalar ile takımların aldıkları haftalık puanlar belirleniyor ve bu puanlara göre ödüller veriliyor. Haliyle futbolu takip eden herkes bu oyunu kolayca oynayabiliyor. Tek yapılması gereken verilen bütçeye uygun bir kadro kurmak.
 

Google Hesabınız İle Oyuna Kolayca Giriş Yapın!

Online oyunlara giriş yapmadan önce üyelik oluşturma aşamasının tamamlanması gerekli. Birçok online oyunda bu süreç ciddi anlamda uzuyor. Bazı oyunlar çok fazla kişisel bilgi talep ederken bazılarının kayıt süreci son derece karmaşık olabiliyor. Bunun bilincinde olan Petrol Ofisi Sosyal Lig herkesin kolaylıkla gerçekleştirebileceği bir üyelik kayıt sistemi oluşturmuş.

Oyuna kayıt olmak için mail adresinizi ya da telefon numaranızı kullanabiliyorsunuz. Eğer Google hesabınız varsa direkt olarak bu hesabınızı kullanarak oyuna giriş yapma şansınız da oluyor. Aynı durum Apple ID için de geçerli. Bu yüzden üyelik işlemlerini birkaç dakika içerisinde tamamlayıp kadronuzu kurmaya başlayabilirsiniz. Belki de kısa sürede oluşturacağınız üyelik sonrasında yetiştireceğiniz kadro size muhteşem ödüllerin kapısını açacak.

Puan Sistemine Göre Doğru Oyuncuları Seçenler Kazanıyor

Petrol Ofisi Sosyal Lig oynayan oyuncuların tamamı TFF Süper Lig’de forma giyen futbolculardan kurulu bir kadro oluşturuyor. Bu kadronun maksimum puanı toplaması beklenmekte. Puan sistemi ise Petrol Ofisi Sosyal Lig tarafından sezonun başında açıklanmış durumda. Bu puan sistemine bakarak en doğru oyuncuları tercih etmeniz gerekli. Kendinize uygun bir sistem oluşturup her hafta bu sisteme uygun futbolcuları tercih edebilirsiniz.

Puan sistemini incelediğinizde takımı gol yemeyen defans oyuncuları puan alırken rakip takıma gol atmayı başaran defans oyuncuları da puan alıyor. Bu aşamada defansif yönü çok kuvvetli olan bir futbolcuyu tercih edebileceğiniz gibi golcü bir defans oyuncusunu da seçebilirsiniz. Bu durum tamamen sizin oyun stratejinize bağlı olacak. Tabi ki lig maçları programı hakkında bilgi sahibi olarak rakip analizlerini de yapmanız gerekli.
 

Her Hafta Kadrosunu Güncelleyen 1 Adım Önde!

Puan sistemini incelerken en alt kısımda kadro güncellemeye verilen 10 puanı görebilirsiniz. Oyunda 10 puan veren diğer tek istatistik gol atan bir kaleciye sahip olmak. Bunun çok zor oluşundan kadronuzu güncellemenin ne kadar önemli olduğunu anlayabilirsiniz. Bunun için ek yapmanız gereken her hafta maçlar başlamadan önce oyuna girerek bu hafta için kadronuzu belirlemek. Eğer kadronuzda bir futbolcu değişikliği yapmayacaksanız dahi bu güncellemeyi yapmanız gerekli.

Kadronuzu güncellediğiniz takdirde direkt olarak oyuna aktif bir şekilde girememiş olan rakiplerinizi geride bırakarak başlıyorsunuz. Bunun sonrasında doğru futbolcu tercihleri ile birlikte puanınız maksimum seviyelere çıkıyor. Tek bir haftayı lider kapamanız dahi muhteşem ödüller kazanmanız için yeterli olacak. Çünkü haftanın lider oyuncusu PlayStation 55 ve FIFA ödülünü kazanıyor.
 

Her Hafta Kıyasıya Mücadele

Bildiğiniz gibi ligimiz 38 hafta boyunca devam ediyor. Ligin her haftasında toplanan puanlar ile birlikte ligi şampiyon tamamlayan takımlar belirlenmekte. Petrol Ofisi Sosyal Lig’de de durum çok farklı değil. Sezonun ilk devresi ve ikinci devresi birbirinden ayrılmış durumda. Devrelerin lider oyuncuları KIA Niro Hibrit otomobil ödülünü kazanıyorlar. Ancak ödüller bununla da sınırlı değil. Buna ek olarak haftalık ödüller de mevcut.
Oyunda her hafta kıyasıya bir mücadeleden bahsetmek mümkün. Çünkü haftanın kazanan isimleri PlayStation 5 ve FIFA ödülünü kazanıyorlar. Üstelik her hafta ilk 100’e giren kişilere Petrol Ofisi tarafından 500 TL tutarında hediye yakıt veriliyor. Bu ödülleri kazanabilmek için tüm oyuncular elinden gelen çabayı gösteriyorlar.
 

Türkiye’nin En Fazla Ödül Dağıtan Oyunu Sizlerle!

Mobil oyunları ya da bilgisayar oyunlarını genel olarak kafamızı dağıtmak ve stres ortamından uzaklaşmak için tercih ediyoruz. Bazen de boş vakitlerimizi değerlendirmek adına bize muhteşem bir seçenek oluyor. Fakat Petrol Ofisi Sosyal Lig bunun çok ilerisinde bir oyun. Tutkunu olduğunuz futbola sizi çok daha fazla dahil etmeyi başaran bu harika oyunu oynarken muhteşem ödüller de kazanıyorsunuz.

Ligin her haftası dağıtılan PlayStation 5 ve FIFA, turnuvalarda dağıtılan iPhone 15 ve Sezonluk TOD TV Taraftar Paketi, ilk devrenin ve ikinci devrenin birincilerine verilen KIA Niro Hibrit otomobil, Petrol Ofisi Sosyal Lig’i ülkemizin en fazla ödül dağıtan oyunu konumuna getiriyor. Siz de bu muhteşem oyun havuzundan ödüller kazanıp oyun zevkinizi bir üst seviyeye çekebilirsiniz.

Futbol tutkunları için harika bir fırsat! Sosyal Lig uygulamasını indirerek kendi takımınızı oluşturabilir, gerçek maçlar üzerinden puan toplayabilir ve birbirinden güzel ödüller kazanabilirsiniz. Hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu eğlenceli oyunu hemen keşfedin ve futbol heyecanını doyasıya yaşayın. İndirmek ve oynamak için aşağıdaki linklere tıklayın!

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig
https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum