Fıkralara konu olacak olay! Kendine ceza yazdı

    Urla Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli iki çocuk babası zabıta memuru  Erkut Özkocabıyık, resmi kıyafetli olarak kullandığı kendi motosikletini yaya kaldırımına park etti. Bunu gören yaşlı bir kadın kendisine "Yazıklar olsun. Bir de devlet olacaksın değil mi. Oğlum koysa hemen ceza yazarsın" sözü üzerine kendine 204 TL para cezası kesti. Zabıta memuru Erkut Özkozcabıyık, kendine kestiği cezayı da aynı gün ödedi.

    Fıkralara konu olacak olay! Kendine ceza yazdı
    15 Temmuz 2021 - 15:17
    Bahri Karataş (KHA)

    Olay dün Necati Cumali Caddesi 5336 Sokak 11 numara önünde meydana geldi. Zabıta memuru Erkut Kocabıyık, üzerinde resmi kiyafetiyle yönetimindeki 35 HB 9306 plakalı motosikleti bir işyerinin önüne gelip yaya kaldırımına park etti.

    Motorsikletini park ederken, yoldan geçen yaşlı bir kadın, "Yazıklar olsun. Bir de devlet olacaksın değil mi. Benim oğlum koysa hemen ceza yazarsın” diye laf söyledi.



    Erkut, kendisine söylenen sözde yaşlı teyzeye haklı olduğunu belirtip, "Özür dilerim haklısın teyze söz gereğini yapacağım” diye cevap verdi. Zabıta memuru Özkozcabıyık, birimine gidip, "Kabahatler Kanunu" kapsamında 38/ 1 .Maddesini kapsayan işgal (Kaldırımda geliş- geçişi engellemek) suçundan  204 TL idari para cezası kesti. Ayrıca kaldırıma park ettiği motosikletin fotoğrafında delil olarak, ceza tutanağına ekledi. Kendi kendine kestiği para cezasınıda gidip, belediye veznesine ödedi.



    Şimdi ilçede herkes zabıta memuru Erkut Özkocabıyık'ın gösterdiği bu davranışı konuşuyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum