• Reklam

FETÖ'yle değil başörtüsüyle uğraştılar

Ak Parti Foça İlçe Genişletilmiş Danışma Kurulu Toplantısı Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya 2002 yılı öncesi ve muhalefet partilerine ağır eleştiriler yönelten Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Aslan’ın konuşması damga vurdu.

FETÖ'yle değil başörtüsüyle uğraştılar
26 Eylül 2021 - 13:57

Ak Parti izmir İl Başkan Yardımcısı Ali Aslan, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve bazı il yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı Genişletilmiş Foça İlçe Danışma Kurulu Toplantısı İlçe Başkanı Ethem Ali Haydar Çapçı’nın konuşmasıyla başladı. Çapçı, İlçede gerçekleştirilen faaliyetleri fotoğraf ve görüntülü bir sunum eşliğinde anlattı.

FOÇA YEREL YÖNETİM DIŞINDA HERŞEYDEN NASİBİNİ ALMIŞ

İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının konuşmalarının ardından kürsüye Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer geldi. Foça’nın yerel yönetimler dışında herşeyden nasibini aldığına vurgu yaptı.  Sadık Doğruer;” Allah’tan aslında Foça yerel yönetimler dışında genel olarak herşeyden nasibini almış. Güneşten nasibini almış. Denizden nasibini almış. Doğadan nasibini almış. İnşallah 2024’te de belediye ve yerel yönetimlerden de nasibini alırsa tadından yenmez” dedi.

FOÇA İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Aslan ise konuşmasına “Ak Parti sıradan bir parti değildir” sözleriyle başladı. Ali Aslan; “Foçayı çalışmadan, üretmeden, emek vermeden, ter dökmeden Kınık gibi, Bergama gibi alamayız. 3 bin tane üyemiz, Recep Tayyip Erdoğan’ın gönüldaşları, belkide canlarını onun için feda edecek insanlar. O insanlara ulaşmamız lazım. Çalışmazsak hayal. Emekler boşa gider”

HAVAYOLLARI ÇOK ÜST DÜZEY İNSANLARIN YOLUYDU

“Okulların berbat olduğunu, kitap arayıp bulamadığımızı,paramızla kitap almaya gittiğimizi unutmayacağız. Hastane kuyruklarını, eczane kuyruklarını, SGK, Bağ Kur, o kur bu kur diye ayrılmış kurumların önünde sürünen insanları, karayollarında çektiğimiz çileyi unutmayacağız.  Duble yol yok, otoban yok. Trafik kazalarında ölen sayısının terörden fazla olduğunu unutmayacağız. Hava yollarının halkın yolu olmadığını, tamamen çok üst düzey insanların yolu olduğunu unutmayacağız. Üniversiteler, okullar, havayolları, şehir hastaneleri olmadığını unutmayacağız. Bir milyar dolara muhtaç Türkiye’yi unutmayacağız. Şu an artık çok güçlü bir devletiz. ”  

BAĞIMSIZ BİR TÜRKİYE YENİ OLDUK

“Biz artık bağımsız bir Türkiye yeni olduk yeni.  CEHAPE çağdaş ülke derdi, bizi gerici ülke yapardı. 2002’den önce ne çağdaştı.  Yolumuz mu çağdaştı. Okulumuz mu, hastanemiz mi, ekonomimiz mi, havayolumuz mu çağdaştı. Neyimiz çağdaştı. Çağdaşlığı bu ülkeye Rcep Tayyip Erdoğan getirdi. Yol getirdi. Medeniyet getirdi. Bizleri teknolojiyle tanıştırdı. Hepimize, kadınlarımızıa sahip çıktı. Kaç tanenizin bulaşık makinesi vardı. Çamaşır makinesi, buzdolabı öbür türlü teknolojik ürünler kaç tanemizde vardı. Çamaşır Makinesi olan dua ediyordu. Şimdi hepimiz Avrupa’yı geçtik. Kaç tanemizin evinin önünde arabamız vardı. Şimdi herkesin evinin önünde iki tane araba var. Çoğumuzun öyle diyeyim. Çocuklarımızı okula gönderiyoruz. Kitabı, tableti masasının üstünde. Akıllı tahtaları var. Ne kadar yol aldığımızı hepimiz biliyoruz. Ekonomimiz bağımsız değildi, bağımsızlaştı. Silahlı Kuvvetlerimiz bağımlılıktan kurtuldu. Polisin tabancası Amerikadan geliyordu. Vermem dedi. Almanya tank vermem dedi. İsrail İHA’ları SİHA’ları vermem dedi. Çünkü bizim dediğimizi yapmıyorsun dedi. Hepsi Recep Tayyip Erdoğan’a cephe aldı. Recep Tayyip Erdoğan’ın farkı bu. Diğerleri itaat ediyordu, O karar veriyor.”

FETÖYLE DEĞİL BAŞ ÖRTÜSÜYLE UĞRAŞTILAR

“15 Temmuz darbe girişimini ancak Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti önleyebilirdi. Başkası önleyemezdi. Önleselerdi 40 yıl boyunca Türkiyenin kanını emmiş  FETÖ örgütünü farkederlerdi. Başını ezerlerdi. Tam tersi onlar ne yaptılar. Bizim başörtülü teyzelerimizin askeri alanlara girmesiyle, hastanelere , okulun bahçesine bile kamusal alan diye girmesiyle, bizim başımızla uğraştılar. “

AVRUPAYA İHA SİHA SATIYORUZ

“Bugün Ortadoğu’ya değil Avrupa ülkelerine bakın, Avrupa ülkelerine İHA, SİHA satıyoruz. Devlet nereye geldi. Bize Patriot vermeyeceğiz dediler. Biz S- 400 aldık. Onların Patriot’una da meydan okuyor. Savaş gemisine de. Onların bilmem neyine de meydan okuyacak güce sahibiz.”

 FETÖCÜLER İP ŞAKASININ ALTINDA SAKLANIYOR

“ Bunlara mı bırakacağız 2023’ü. Bunlar Türkiye’ye birşey verebilirimi. Bunları kim övüyor. Bunları övenler, CEHAPE’nin elebaşlarını övenler maalesef Türkiye’nin düşmanı olan ülkeler. Eee o zaman   bunlara 2023’te bu ülkeyi bırakabilirmiyiz. Bırakamayız. İP partisine mi bırakacağız. Meral Akşener’e mi bırakacağız. Bu gün FETÖ’cüler nerede. Hepsi orada barınıyor. Hepsi oranın şapkası altında saklanıyor.”dedi.

Ali Aslan’ın alkışlarla tamamlanan konuşmasının ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

Ak Parti Foça İlçe Genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısı, salondakilerin “Recep Tayyip Erdoğan” sloganlarıyla sona erdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum