FETÖ videosunda Eşrefpaşalı Özcan ayrıntısı

    FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in hastaneden çıkışında yanında bulunanlar merak konusu oldu. Yürümekte zorlandığı görülen Fethullah Gülen’e, örgüt içi siyasi çekişmeler ile tanınan özel kalemi Cevdet Türkyolu, oğlu Esat Türkyolu ve İzmir Eşrefpaşalı tatlıcı, eski bıçkınlardan Özcan Hasyiğit eşlik etti.

    15 Temmuz 2022 - 17:38

    FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, yeğeni ile evli olan ve özel kalemliğini yapan Cevdet Türkyolu tarafından New Jersey’deki bir hastaneye kaldırıldı. Hastane, Pensilvanya’daki FETÖ çiftliğine tam 150 kilometre uzaklıktaydı. 

    Üstelik daha önce örgüt içi siyasi çekişmeler sebebiyle çiftlikten kovulan ve tekrar geri kabul edilen Cevdet Türkyolu, bu işi örgüt üyelerinden gizli yapmıştı.
    Örgütün yayın organı Herkul.org, FETÖ elebaşının hastaneden taburcu edildiği görüntüleri yayınladı. Videoda, sağlık durumu kötüleşen Fethullah Gülen'in yürümekte zorlandığı görüldü.

    ÖRGÜT ELEBAŞINA EŞLİK EDENLER KİM

    Odatv'deki habere göre; FETÖ elebaşına hastane çıkışında Cevdet Türkyolu ve oğlu Esat Türkyolu eşlik etti. Esat Türkyolu’nun, Fethullah Gülen’in gömleğini tuttuğu görüldü.

    Daha önce FETÖ'nün çiftliğinden atılan ve sonra tekrar geri kabul edilen Cevdet Türkyolu. Fethullah Gülen'in özel kalemi ve ayrıca yeğeni ile evli

    Cevdet Türkyolu'nun oğlu Esat Türkyolu

    Görüntülerde sırtı dönük olarak çıkan kişi ise, İzmir Eşrefpaşalı esnaf Özcan. Eşrefpaşalı Özcan, FETÖ elebaşının özel şoförlüğünü yapıyor.

    FETÖ elebaşının şoförlüğünü yapan Eşrefpaşalı Özcan


    Eşrefpaşalı Özcan Hasyiğit, bir zamanların Eşrefpaşa semti kabadayılarından.. Sonra Gülen'le yollarının Hisar Camisi'nde kesiştiği söyleniyor.

    Fethullah Gülen’in örgüt çiftliğine dönüşte arkasında duran takkeli kişi, örgütün duacı mollalarından birisi.

    "FETÖ çiftliği" olarak bilinen örgüt kampındaki molla

    FETÖ elebaşını çiftlikte karşıladığı görülen kabanlı ve takkeli kişi ise, örgüt binasının nöbetçi mollası Ömer Faruk.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum