• Reklam

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Jesus İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin görüşmelerini sürdürdüğü Jorge Jesus, İstanbul'a geldi. Özel helikopterle havalimanından ayrılan teknik adam bir otele yerleşti.

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Jesus İstanbul'a geldi
01 Haziran 2022 - 11:23

Fenerbahçe, Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile anlaşma sağlamıştı. Deneyimli teknik adam, sarı-lacivertliler için yola çıkmıştı.

Jesus'un yolculuğu şu saatler itibaıyla bitti ve teknik adam İstanbul'a ulaştı. Lizbon’dan havalanan özel uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı’na inen Jorge Jesus, kendisini bekleyen özel helikopterle havaalanından ayrılıp kalacağı otele geçti.

Portekizli teknik adamın, gelecek günlerde Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Portekizli teknik adamı havalimanında Fenerbahçeli taraftarlar karşıladı. Taraftarlar, "Şampiyon yap bizi, Ali Koç Jesus'u buraya getir." sloganları attı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen hafta "Bizim çalışabileceğimiz iki teknik direktör var. İsmail Kartal veya Jorge Jesus. Kararımızı pazartesi gününe kadar açıklayacağız. 13 veya 14 Haziran'da yeni sezonu açacağız." demişti.

Jesus’un ekibindeki diğer 5 ismin ise transfer çalışmaları için yurt dışında oldukları, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecekleri açıklandı.

Jorge Jesus'un ekibiyle birlikte yıllık maliyeti yaklaşık 7 milyon euro olacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum