Fazıl Say ayrılığa alışamadı!

    Ece Dağıstan'la olan evliliğini bitiren Fazıl Say, boşandığı günden bu yana sürdürdüğü ayrılık paylaşımlarına devam ediyor.

    Fazıl Say ayrılığa alışamadı!
    02 Aralık 2022 - 13:15

    Ünlü piyanist Fazıl Say, 3 yıl önce evlendiği Ece Dağıstan ile geçtiğimiz gün boşandı. Beykoz Adliyesi'nde görülen dava tek celsede bitti. Say, boşanma haberini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

    Ayrılık paylaşımlarına devam ediyor

    Adliya binasından Ece Dağıstan ile el ele çıktığı bir karesini yayınlayan Say, "Ece hep iyi olsun. Böyle daha iyi belki." ifadelerini kullandı.

    Boşanmasının ardından ayrılığa dair paylaşımlarını sürdüren Fazıl Say, bunlara bir yenisini daha ekledi. Say, Beykoz Adliyesi'ne hayatında 2 kere gittiğini ikisinin de boşanma davaları için olduğunu söyledi.

    Fazıl Say dan ayrılık paylaşımları #2

    "18 yılda bir Beykoz'a gidiyorum"

    18 yılda bir kez Beykoz Adliyesi'ne gittiğini ifade eden Say, "18 yılda bir Beykoz’a gidiyorum. Takvime baktım; 2040 bir sonraki. Artık.. Bekleyelim görelim." dedi.

    Fazıl Say'ın paylaşımı şu şekilde:

    "Beykoz’a hayatımda 2 kere gittim. Daha doğrusu Beykoz Adliye’ye gittim. 2004’te Gülyar ile boşandık, 2022‘de Ece ile. İkisinde de sevgi dolu, iyilikle boşandık. Yani; 18 yılda bir Beykoz’a gidiyorum. Takvime baktım; 2040 bir sonraki. Artık.. Bekleyelim görelim."

    Fazıl Say dan ayrılık paylaşımları #1

    Ece Dağıstan da sosyal medya hesabından şu satırları yazdı: 

    "Hikâyenin içinde ilk görüşte aşk vardı, yıllarca hayalini kurmak vardı, uzun yıllar bekleyip denemek yanılmak yine denemek vardı, dinlemek vardı, eğlenmek ağlamak saçmalamak vardı...Şaşırtmak vardı, öğrenmek öğretmek, el ele yürümeyi istemek, korumak kıyamamak, saçını taramak vardı, tam kızacakken gülmek vardı... Tüm anılarımızı cam kutularda saklamak vardı... Elimden gelenin de iyisini becermeyi istemem vardı... Ama kendime tutmak zorunda olduğum tek sözüm vardı, o sebeple bize böyle bir son yazmam lazımdı... Çok güzeldi, hepsi hikâyeydi..."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum