Fashion Week'de Nadir Demir Rüzgarı esti

    İzmir’de 13 farklı marka ve tasarımcının yeni koleksiyonunun tanıtımının yapıldığı, iş, siyaset dünyasından ve cemiyet hayatından birçok ismin katıldığı, bu yıl onuncusu düzenlenen Hyatt Regency Otel sponsorluğundaki İzmir Fashion Week moda etkinliğinde Nadir Demir rüzgarı esti.

    Fashion Week'de Nadir Demir Rüzgarı esti
    02 Mart 2024 - 09:30
    İzmir İstinyePark’ta düzelenen moda şovunda, ünlü moda tasarımcısı Nadir Demir birbirinden renkli ve şık 32 adet koleksiyonuyla yer aldı. Smokinlerin de sergilendiği defileye katılım yoğundu. Mon Jardin'in Nadir Demir koleksiyonu için özel olarak süsleme yaptığı gecede modeller dakikalarca ayakta alkışlandı
     


    KLASİK GİYİME DUR DEMEK
     
    “Modanın çıkış noktası kişiye özel terziciliktir, kişi kendine göre bir tarz yaratır” diyen Nadir Demir, “Defileye 3 aylık sürede hazırlandık. Bu defilemizde klasik giyime dur demek istedim. İlham kaynağı olarak da aslında erkeklerin klasik kıyafetleri sürekli kullanmak zorunda kalması beni gerçekten şaşırtıyordu. Bu klasik alışkanlığı kırmak gerektiğine inandım ilham kaynağım bu oldu. Ortaya da çok farklı sıra dışı tasarımlar çıktı. Çok mutluyum gösterilen ilgi karşısında duygulandım” diye konuştu.


     
    AMATÖR RUHLU PROFESYONEL
     
    Kurumlar ve uzun ömürlü organizasyonlar, kurumsallaşır, kültürel bir kurum kimliği oluşur. En iyi kişisel markalar, kendileri olmayı başaran insanlar tarafından oluşturulur. Yani kendi tarzınız, kişisel markanızı oluşturmada çok belirleyicidir. Marka aynı zamanda sürekli değişim ve yenilenme demektir. Çocukluğundan itibaren babasının terzi dükkânında başladığı mesleğini aşkla yapan, İzmir'de kişiye özel terziciliğin örnek marka ismi olan Nadir Demir'in başarı hikâyesi ders çıkarılacak nitelikte.


     
    YAŞAMA SEVİNCİ, HAYAT RİTMİ

    İlkokul yıllarında çırak olarak başladığı babasının terzisi Vedat Kokulu’nun dükkanında, o kumaş kokusunu, o sevdayı almış. Alış o alış; mesleği hayatının işi olmuş, tutkusu, yaşama sevinci, hayat ritmi olmuş. "Bu iş beni hayata bağlıyor, bu işle yaşıyorum nefes alıyor, hayata bağlanıyorum. Bu işin çıraklığını ilk okul çağlarında başladım benim vazgeçilmezim oldu kumaşlar sevdim mesleğimi okulumdan çok ve çok keyifle yapıyorum bu işi. Çıraklık dönemi ile birlikte en önemli adımım o andır 30 yıldır dolu dolu" diyor.


     
    Amatör ruhunu hiç kaybetmeyen Nadir Demir “Hayatım boyunca işini amatör ruh ve sevgi ile yapanlara hayranlık duymuşumdur. Amatörlük dünyanın en büyük gücüdür, çünkü amatörler bir şeyi sadece sevdikleri için yaparlar. Severek yapılan bir işin karşısında da kimse duramaz.  Öncelikle şunu ifade etmek isterim, bu organizasyon kendisi markalaşmış bir organizasyondur. Amatör bir ruhla başlayıp profesyonel bir sonuç ortaya koymuştur. En güzeli de amatör ruhunu halen kaybetmemiş olmasıdır” dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum