Eyyüp Kadir İnan, "Hizmet belediyeciliği 1 nisan itibariyle yeniden başlıyor!"

    AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Cumhur İttifakı olarak seçimlerde tüm illerde ve ilçelerde çok iyi neticeler alarak, çok büyük bir zafer elde edeceklerini söyledi.

    Eyyüp Kadir İnan, "Hizmet belediyeciliği 1 nisan itibariyle yeniden başlıyor!"
    27 Mart 2024 - 15:13 - Güncelleme: 27 Mart 2024 - 15:20
    AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Cumhur İttifakı olarak seçimlerde tüm illerde ve ilçelerde çok iyi neticeler alarak, çok büyük bir zafer elde edeceklerini söyledi.

    AK Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar tarafından Sevgi Yolu'nda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan İnan, 10 ay önce milletvekili olarak seçildiğini, İzmir'in sorunlarının çözülmesi için çalışmalara başladığını ifade etti.



    Seçimlere az bir sürenin kaldığını hatırlatan İnan, "Bayraklı hiçbir zaman AK Partimizi ve Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadı. Her zaman sizin hayır duanız ve desteğinizle güzel işleri yaptık. 14 Mayıs'ta nasıl bu kardeşinizi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne yolladıysanız, istiyoruz ki Bayraklı'nın esnafları, gençleri ve çocukları için partimizin belediye başkan adayı Bilal Kırkpınar ile Bayraklı'ya hizmet etme aşkımızı farklı bir seviyeye taşıyalım." dedi.

    İnan, Kırkpınar'ın Bayraklı'nın evladı olduğunu, ilçe sakinlerinden çok büyük bir destek olduğunu söyledi.

    Seçimlerde Bayraklı'da yeni bir hikâye yazmak istediklerini anlatan İnan, "Bilal Kırkpınar’ın projelerinin arkasındayım. Şehir Hastanemizi hizmete açtık. Önümüzde mahallelerde yapacağımız hizmetler var. Bunun için sizlerden destek bekliyoruz. 15 senedir Bayraklı eser ve hizmet siyasetini göremedi. 31 Mart'ta sizlerin desteğiyle Bayraklı'da hizmet belediyeciliği başlayacak. Çünkü bizim Bayraklı’ya dair hayallerimiz var, umutlarımız var." diye konuştu.

    Cumhur İttifakı olarak seçimlere çok iyi hazırlandıklarının vurgulayan İnan, "Cumhur İttifakı olarak tüm illerde ve ilçelerde çok iyi neticeler alacağız. Çok büyük bir zafer elde edeceğiz. Hükümetimiz hastane yapar, stat ve okul yapar. Ama belediyecilik hizmetlerinde çok zorlanıyoruz. İstiyoruz ki üçlü olsun güçlü olsun. 31 Mart'ta İzmir AK Belediyecilikle tanışacak." şeklinde konuştu.


    Kırkpınar da seçim çalışmalarına devam ettiğini, seçilmesinin ardından Bayraklı'yı ayağa kaldıracak projeleri hayata geçireceğini söyledi.

    İnan, partisinin Selçuk mitinginde yaptığı konuşmada, ilçeye en önemli hizmetlerin Zeynel Bakıcı'nın belediye başkanlığı döneminde yapıldığını, vatandaşların destekleriyle Bakıcı'nın bu dönem görevine devam edeceğine inandığını aktardı.

    Belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu aktaran İnan, "Bunların tarihinde hiçbir zaman başarılı belediyecilik hikayesi olmadı. Selçuk'u sadece geriye götürdüler. Artık, Selçuk'un geriye gitmesine tahammülümüz yok.” dedi.

    “İzmir Büyükşehir Belediye binası Konak'ta. Daha kendi binalarının bulunduğu Konak'a hizmet götüremiyorlar. Bayraklı'ya, Karabağlar'a hizmet getiremiyorlar. Buralara mı hizmet getirecekler? Son bir hafta kaldı. Artık, Selçuk'u geride bırakanlara değil, Zeynel Başkan'a destek olun." dedi.

    İnan, Selçuk'ta doğalgazsız evin kalmayacağını, hastane inşaatının tamamlanıp açılacağının müjdesini verdi.

    İzmir’in marka belediyecilik hizmetlerine çok yakında kavuşacağının altını çizen İnan; “Bizim bu şehre hizmet etme umudumuz var. Geçmiş yerel seçimlerde kaybetsek bile bu umuttan ve İzmirlilere hizmet etme aşkımızdan hiç vazgeçmedik. Bu duyguyu, bu sevgiyi tüm İzmirliler ile her anımızla paylaştık. Artık vakit tamam. 4,5 Milyon İzmirli hemşehrilerimizle güçlü bir İzmir hikayesi yazmaya başlıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehri, kuruluşun ve kurtuluşun kenti, Kuvayı Milliye’nin şehri İzmir. Artık İzmir; Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında tarihine, geçmişine, dokusuna, gençlerine, kadınlarına, esnaflarına ve tüm değerlerine bağlı olarak yaşam kalitemizi arttıracak marka belediyecilik hizmetlerine kavuşacak.” dedi.

    AK Parti Selçuk Belediye Başkan adayı Zeynel Bakıcı ise belediye başkanlığı yaptığı dönemde ilçede birçok önemli projeyi hayata geçirdiğini, yeni dönemde de projelerin hazır olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar ve milletvekillerinin desteğiyle önemli çalışmalar yapmak istediğini ifade etti.

    Selçuk mitingine Eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de katıldı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum