• Reklam

Eve köpek getirdiği için oğlunu ekmek bıçağıyla öldürdü!

İzmir'de eve köpek getiren oğlunu ekmek bıçağıyla öldürdü. Olay sonrası kaçan baba M.D., bir kahvehanenin tuvaletinde yakalandı.

Eve köpek getirdiği için oğlunu ekmek bıçağıyla öldürdü!
01 Haziran 2024 - 10:36
Olay, öğlen saatlerinde Aktepe Mahallesi 132 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, M.D., eve köpek getiren oğlu Ahmet D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba M.D. ekmek bıçağıyla oğlunu bıçaklayıp, olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ahmet D., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevredeki bir hastaneye kaldırıldı. Ahmet D., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ahmet D.'nin cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Saklandığı kahvehanede kendini tuvalete kilitledi


Yerde yaralı olarak yatan Ahmet Doğanoğlu, sağlık ekiplerince ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri baba M.D.’nin, olay yerinden kaçıp saklandığı kahvehaneye gitti. Orada ekipleri gören M.D., kendini tuvalete kilitledi. Ekipler, tuvalet kapısını zorlayarak açtı ve şüpheli M.D’yi olayda kullandığı 1 adet ekmek bıçağı ile yakaladı.

Eve köpek getirdiği için oğluyla tartışmış


Şüpheli baba M.D., ifadesinde çocuğu ile sürekli kavga halinde olduğunu, bugün eve köpek getirdiği için kavga ettiklerini ve mutfaktan aldığı bıçakla oğlunu yaraladığını söyledi.
Öte yandan ağır yaralanan Ahmet Doğanoğlu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum