Eski CHP'li Mehmet Baykara AK Parti'ye geçti

    Torbalı'nın rahmetli Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yakın mesai arkadaşı olan, Uygur'un başkan seçildiği son yerel seçimde CHP Torbalı Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Baykara AK Parti'ye katıldı.

    Eski CHP'li Mehmet Baykara AK Parti'ye geçti
    31 Ocak 2024 - 11:45

    Torbalı'da adayın belirlenmesinden sonra yerel seçim çalışmalarına hızlı başlayan AK Parti'de, partiye güç katacak önemli bir katılım gerçekleşti.Torbalı'nın rahmetli Belediye Başkanı İsmail Uygur'un yakın mesai arkadaşı olan, son Uygur'un başkan seçildiği son yerel seçimde CHP Torbalı Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Baykara AK Parti'ye katıldı. Baykara, Uygur'un vefatının ardından CHP'den istifa etmiş ve bağımsız kalmayı tercih etmişti. Mehmet Baykara'nın rozetini AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya taktı.

     

    "TORBALI'YA HİZMET İÇİN AK PARTİ'DEYİM, ÖZGÜR ERMAN ÇAĞLAR İLE BERABERİM"

    Uzun yıllar CHP'de siyaset yaptığını, rahmetli İsmail Uygur'la birlikte omuz omuza yol yürüdüğünü hatırlatan Baykara, Özgür Erman Çağlar'ın adaylığının açıklanmasından sonra Torbalı'nın geleceği için AK Parti'ye katılma kararı aldığını ifade etti. Çağlar'ın uzlaştırıcı kişiliğinin ve kutuplaşmadan uzak, hizmet odaklı bakış açısının bu kararında etkili olduğunu belirten Baykara, "Torbalı bizim evimiz. Bu ilçe hepimizin. Burada hizmete ihtiyaç var. Kavga etmeden, dostça, kardeşçe, kimseyi ayrıştırmadan, bir ve beraberlik içinde siyaset üretip hizmet odaklı düşünülmesi gerekiyor. Bunu yapabilecek bir isim olduğu için Özgür Erman Çağlar'ın yanındayım. Yolumuz açık olsun" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum