• Reklam

Eski başkan, tacizden tutuklama kararı çıkınca kaçtı

AYDIN'ın Efeler ilçesinde, 16 yaşındaki erkek çocuğu E.D.'ye nitelikli cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen muhtar azası Alpay Ç. (35), savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemede hakkında tutuklama kararı çıkması üzerine firar etti. Ç., yarım saat sonra saklandığı evde jandarma ve polis ekipleri tarafından yakalanıp, cezaevine gönderildi.

Eski başkan, tacizden tutuklama kararı çıkınca kaçtı
14 Aralık 2021 - 13:21 - Güncelleme: 14 Aralık 2021 - 13:26
Efeler ilçesinin kırsal Terziler Mahallesi'nde yaşayan ve muhtar azası olduğu öğrenilen Alpay Ç., iddiaya göre, geçen hafta otomobiline bindirdiği 16 yaşındaki E.D.'ye  cinsel istismarda bulundu. Umurlu eski Ülkü Ocakları Başkanı olan evli, bir çocuk babası Ç., başka tarihlerde tekrar cinsel istismarda bulunmak istediği E.D.'yi bu isteğini geri çevirmesi üzerine tehdit etmeye başladı. E.D., durumu ailesine anlattı. E.D.'nin ailesi bunun üzerine Ç. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Savcılık, Ç, hakkında yakalama kararı çıkardı. Savcılığın bu kararı üzerine Ç, dün avukatıyla adliyeye gidip, savcıya ifade verdi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen aza, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Tutuklama kararının ardından cezaevine gönderilmek üzere jandarmalar beklendiği sırada Ç, sigara alma bahanesiyle dışarı çıkıp, koşarak kaçmaya başladı. Durumun bildirilmesi üzerine jandarma ve polis ekipleri, bölgede çalışma başlattı. Alpay Ç., yarım saat sonra Orta Mahalle'deki bir evde saklandığı belirlenip, yakalandı. Ç, jandarma tarafından Aydın E Tipi Cezaevi'ne teslim edildi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum