Eski başhekim Emiroğlu, Alsancak'ta İzmir Meme Kliniği'ni açtı

    İzmir Alsancak’ta meme hastalıkları ve kanseri için İzmir Meme Kliniği açıldı.

    Eski başhekim Emiroğlu, Alsancak'ta İzmir Meme Kliniği'ni açtı
    20 Mart 2023 - 12:00 - Güncelleme: 20 Mart 2023 - 14:35
    Tepecik SGK Hastanesi eski Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, 20 yılı aşkın deneyimlerini meme hastaları için paylaşacağı klinik, tam donanımlı olarak hasta kabul etmeye başladı.
    İzmir Meme Kliniği Direktörü Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu, "Kliniğimizde dünya ile eş değer düzeyde bilgi ve donanım ile meme hastalıkları ve kanseri tedavi edilmektedir. Ek olarak meme kanseri estetik cerrahisi işlemleri yapılmaktadır. Tüm tedavilerde en son gelişmeleri takip ederek, Bu yeni gelişen tekniği halkımızın hizmetine sunuyoruz’’ dedi.



    Açılışa İzmir’in önde gelen iş adamları, sanatçıları, kurum yöneticileri, akademisyenler ve medya mensupları katıldı. Aynı zamanda Denizli Platformu Başkanı olan Doç. Dr. Mustafa Emiroğlu’nu, Denizli’den gelen dostları da yalnız bırakmadı. Açılışta kliniğin İzmir ve Ege bölgesindeki meme kanseri ve meme sağlığı tedavisindeki önemi ve yeri konuşuldu.



    Meme hastalıkları ve meme kanseri genel cerrahi uzmanlık dalının en sık görülen hastalıklarındandır. Yapılan araştırmalara göre meme kanseri ülkede 13 kadından birinde saptanmaktadır. Bu durumun gerçek bir halk sağlığı sorunu olduğu düşünülmektedir. İzmir meme kanseri açısından en yüksek orana sahip şehirdir. Bu yaygın hastalığın tanı ve tedavisi önemlidir. Erken tanı ve tedavi ile kanser gibi değil de daha çok kronik bir hastalık gibi davranmaktadır. 
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum