Eski baro başkanı ve icra müdürüne infaz!

    MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, aralarında dava nedeniyle anlaşmazlık bulunan Galip Ö., aynı araçta tartıştığı Avukat Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar'ı tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından Galip Ö. jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

    Eski baro başkanı ve icra müdürüne infaz!
    22 Eylül 2023 - 11:56 - Güncelleme: 22 Eylül 2023 - 12:00

    Olay, saat 17.30 sıralarında Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında icra davası nedeniyle anlaşmazlık bulunan Galip Ö., avukat Mehmet Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar ile hafif ticari araçta bir araya geldi. Yaşanan anlaşmazlık nedeniyle tartışmanın büyümesi üzerine arka koltukta oturan Galip Ö. yanında getirdiği tabancayla avukat Çam ve Çavdar'ın başına ateş etti. Galip Ö. olayın ardından bölgeden uzaklaştı.

    İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde başından ağır şekilde yaralanan Çavdar ve Çam'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ekiplerince bölgede inceleme yapıldı. Savcının incelemesinin ardından iki kişinin cansız bedeni otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli Galip Ö. jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

    AVUKATINI ÖLDÜRMÜŞ 

    Bodrum'da Galip Ö.'nün öldürdüğü avukat Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar'ın aralarında icra dosyası nedeniyle anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı. Çam'ın aynı zamanda Galip Ö.'nün avukatı olduğu öğrenildi. Galip Ö.'nün, aralarındaki sorunu çözmek için görüşme talep ettiği, bindiği aracın arka koltuğundan ateş ederek Çam ve Çavdar'ı vurduğu ardından da güvenlik güçlerine giderek teslim olduğu belirtildi.
    Öte yandan müvekkili tarafından öldürülen avukat Erdal Çam'ın eski Denizli Baro Başkanı olduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum