ESİAD Başkanı Zorlu: Kurtuluş günümüz kutlu olsun!

    Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, İzmir'in kurtuluş günü olan 9 Eylül'le ilgili mesaj yayınladı.

    ESİAD Başkanı Zorlu: Kurtuluş günümüz kutlu olsun!
    08 Eylül 2023 - 13:24
    Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği  Başkanı ve aynı zamanda Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Sibel Zorlu'nun mesajı şöyle:

    Cumhuriyetimizin mayası 9 Eylül

    Kurtuluş Savaşımızı başlatan ilk kurşunun atıldığı İzmir, kurtuluş günüyle de bir milletin küllerinden doğuşunun simgesi olmuştur. 9 Eylül, sadece İzmir’in değil tüm Türkiye’nin bağımsızlığa kavuşmasının ilanı; kurtuluştan kuruluşa, çağdaş cumhuriyetimizin mayasıdır. 
    Medeniyetler kavşağı İzmir; farklılıkların zenginliğe dönüştüğü; demokrasinin, çağdaşlığın, kardeşliğin kentidir. Bu nedenle 9 Eylül’ü, gelecek nesiller için bizlere, tüm İzmirlilere emanet edilmiş bir miras olarak görüyoruz. ESİAD olarak, bu mirasa en iyi şekilde sahip çıkmayı görev sayıyoruz. Güzel İzmirimizin kurtuluşunun 101. yılında, sanayiden tarıma, bilimden sanata kadar her alanda kentimizi daha aydınlık günlere taşımanın sorumluluğunu asla unutmayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda, İzmir’in ve ülkemizin yarınları için çalışmaya devam edeceğiz. 
    Bu özel günde, bizlere daima ilham kaynağı olan önderimiz Atatürk ve bu topraklar için savaşan tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. 
    Kurtuluş günümüz 9 Eylül kutlu olsun!

    YORUMLAR

    • 0 Yorum