• Reklam

ESHOT Genel Müdürü'nün eşi, ESHOT şoförüne tehditler savurdu

ESHOT Genel Müdürü’nün eşi olduğunu söyleyen Akay Ağca Akkaya, ESHOT şoförüne tehditler savurdu.

ESHOT Genel Müdürü'nün eşi, ESHOT şoförüne tehditler savurdu
01 Kasım 2021 - 09:23

İzmir Güzelyalı Mithatpaşa Caddesi'ndeki yoğun trafikte yaşanan bir tartışmanın ucu ESHOT Genel Müdürlüğü'ne kadar uzandı. ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Turgay Akkaya'nın eşi Akay Ağca Akkaya, aracıyla burun buruna geldiği ESHOT otobüsünün önünü kesip trafiği birbirine kattı.

Ben göstereceğim sana

Sosyal medyaya da yansıyan olayda ESHOT Genel Müdürü'nün eşi olduğunu söyleyen Akkaya, tartıştığı şoföre "Ben göstereceğim sana" diye bağırıp tehditler savurdu. Olay çevredeki vatandaşların da tepkisini çekti. Görüntülerin yayınlandığı sosyal medya hesabında yüzlerce tepki yorumu geldi. "ESHOT Genel Müdürü'nün karısı bile olsa bu ona otobüsün önünü kesme hakkı verir mi?" yorumları yapıldı.


Akkaya eşini savundu

Şoförün eşine hakaret ettiğini iddia eden Turgay Akkaya ise eşinin de şoföre, "Ayıp değil mi biz aynı camianın insanıyız" dediğini savundu. Turgay Akkaya, "Aralarında tartışma da  şoför eşime küfürlü bir ifade kullanmış. O yüzden sıkıntı yaşanmış. Aslında basit bir iş. Eşim geçmek istemiş, şoför de yol kapanınca 'Yürü lan' demiş. Aralarında böyle bir tartışma olmuş" diye konuştu. Akkaya, "Şoförle ilgili bir işlem yapıldı mı?" sorusuna ise, "Hayır. Şoför özür diledi" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum