• Reklam

ESBAŞ Gümrük Müdürlüğü'ne Ayşe Arslantaş atandı

İzmir Adnan Menderes Havaalanı Gümrük Müdürü Ayşe Arslantaş, Ege Serbest Bölgesi Gümrük Müdürü olarak görevlendirildi.

ESBAŞ Gümrük Müdürlüğü'ne Ayşe Arslantaş atandı
09 Şubat 2022 - 16:07 - Güncelleme: 09 Şubat 2022 - 16:26
Görev yaptığı tüm illerde olduğu gibi 3 yıla yakındır çalıştığı İzmir'de sosyal projelerde yer almasıyla tanınan, renkli kişiliğiyle 'alfa kadınlar' arasında gösterilen Ayşe Arslantaş, Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) Gümrük Müdürü olarak atandı.



İzmir Adnan Menderes Havaalanı Kargo Gümrük Müdürlüğü'nden ESBAŞ'a tayini çıkan Arslantaş'ın ilk konukları İzmir Ticaret Odası yöneticileri oldu. İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu, 50. Lojistik ve Gümrük Müşavirliği Grubu Meslek Komitesi Başkanı Nuh Sefa Bingöl ve Meclis Üyesi Cihangir Lübiç, Ege Serbest Bölge Gümrük Müdürü Ayşe Arslantaş’ı ziyaret etti.



AYŞE ARSLANTAŞ KİMDİR?
Kayseri doğumlu olan Ayşe Arslantaş, ilk, orta ve lise eğitimini Ankara'da yaptı. Gazi Ünversitesi İşletme Bölümü'nden sonra İktisat Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisansını Mersin Üniversitesi yönetim bölümünde tamamladı. Çocukluk hayali olan hukuk bölümünü de yurt dışında bir Hukuk Fakültesi'nde okumaya başladı.

Çalışma hayatına Gümrük teşkilatında başlayan Arslantaş, halen Ticaret Bakanlığı'nda Gümrük Müdürü olarak görev yapıyor. Hizmet vermekte olduğu kurumla birlikte birçok dernekte ve vakıfta yönetim kurulu üyeliği, denetleme kurulu başkanlığı, başkan yardımcılığı, şube başkanlığı görevlerini üstlendi.

Halen Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Şube Başkanlığını yürüten Arslantaş, gönüllü olarak çeşitli vakıf ve derneklerde sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum