Erdoğan'dan seçim tarihi: Önümüzde 5 ay var

    Seçim tarihi ile ilgili 30 Nisan 14 Mayıs ve 18 Haziran tarihlerinin üzerinde durulurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde 5 ay var, durmak yok" dedi.

    Erdoğan'dan seçim tarihi: Önümüzde 5 ay var
    07 Ocak 2023 - 14:22

    2023'e girilmesi ile birlikte, Türkiye'de seçim hazırlıkları hız kazandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Son kez adayım" dediği genel seçim tarihi yaklaşırken, siyasi partilerde heyecanlı bekleyiş başladı. AK Parti seçim tarihi için 30 Nisan, 14 Mayıs ve 18 Haziran tarihlerini işaret etti.
    Antalya'daki toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim tarihi ile ilgili bir mesaj verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Önümüzde 5 ayımız var, 5 ay boyunca durmak yok" ifadelerini kullandı.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geri kalan açıklamalarından satır başları;
    "Sel bölgesinde 1,3 milyar liralık yatırım daha büyük felaketlerin önüne geçti. 9 taşkın koruma tesisi, 4 gölet, 3 mendirekten oluşan 16 kalem yatırımı 4,3 milyar lira bedelle hayata geçiriyoruz. Yangında zarar gören konutların yerine yapılan evleri hak sahiplerine teslim ediyoruz. Atık su arıtma tesislerini de hükümet olarak biz yapıyoruz. Önümüzde 5 ayımız var, 5 ay boyunca durmak yok. Ülkemizi her alanda yeni yatırım ve projelerle Türkiye yüzyılına hazırlıyoruz.

    "20 yılda şehrimize yaptığımız toplam yatırım 72 milyar lira"
    Son 20 yılda şehrimize yaptığımız toplam yatırım 72 milyar lira. Antalya'da bölünmüş yol uzunluğunu 693 kilometreye çıkardık. Antalya Havalimanı'nın kapasitesini 80 milyona çıkarıyoruz. Antalya'da toplam 71 bin dekar arazinin sulanmasına hizmet edecek 6 barajın yapımı sürüyor.
    Bugün bölgesinde ve dünyada söz sahibi, güç ve vizyon sahibi bir Türkiye var. Ülkemiz yeni bir seçim arefesinde. Yine 'yaptırmayız' ittifakıyla karşımıza çıktılar. Türkiye kendine biçtiği tek misyonu yaptırmamak olan bir muhalefete rağmen bugüne geldi. Bunlar kendi vesayetlerini oluşturmaya çalışıyorlar, 6'lı masadaki vesayetin adı siyasi vesayet."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum