Engellileri yine unutmadı

    Urla'da işletmecilik yapan Çetin Tutar her yıl olduğu gibi, bu yılda engelileri unutmadı. Tutar, eşsiz doğa güzellikleri içerisinde bulunan "Tepe Kahve Çetin'in Yerinde" Kızılay'ın gönüllüleri olan "Kızılay Urla Engelsiz Kulüp" üyelerini ağırladı.

    Engellileri yine unutmadı
    18 Kasım 2021 - 10:34
    Türk Kızılay Urla'nın ve Tepe Kahve Çetin'in Yeri'nin gelenekselleştirdiği Engelsiz Kahvaltı her sene olduğu gibi doğal ürünlerden oluşmuş nezih  bir sunumla ve İzmirli Sanatçı Mikrop Hikmet'in katılımıyla çok neşeli ve güzel geçti.

    Etkinliğe," Kızılay Urla Kadın Kolları", "Kızılay Urla Engelsiz Kulüp" ve "Elbet Hayata Bağlan Ana Projesinin "güzel çocukları,başarılı eğitmenleri ve anneler ile Kızılay Urla gönüllüleri katıldı.

    Türk Kızılay Urla adına Nurgül Saltık, "Bir kez daha Engelsiz Kahvaltımızda bir aradayız. Önümüzdeki yoğun çalışmalarımız için moral toplayıp enerji kazandık. Değerli Tepe Kahve sahibi Çetin Tutar Bey'e ve bizi asla yalnız bırakmayan değerli sanatçı Mikrop Hikmet'e, katılımcılara çok teşekkür ediyor, iyilik yolundaki beraberliğimizin artarak devam edeceği inancıyla, yapacağımız yeni çalışmalarda başarılar diliyorum" dedi.

    Nurgül Saltık ve sanatçı Mikrop Hikmet, günün anısına Çetin Tutar' a plaket verdi.



    YORUMLAR

    • 0 Yorum