Ender Balkır, İzmir Saklı Bahçe'de sahneye çıkacak

    İzmir’in en özel mekanlarından olan, doğallığı güzelliği ile hayran bırakan Saklı Bahçe’de 3 Ağustos akşamı Ender Balkır rüzgarı esecek. Sanatçı Balkır, muhteşem bir atmosferde, nezih bir ortamda enfes lezzetler eşliğinde keyifli bir akşam yaşatacak.

    Ender Balkır, İzmir Saklı Bahçe'de sahneye çıkacak
    30 Temmuz 2021 - 12:02
    İzmir'de 2003 yılında kapılarını açan ve o günden beri ilk günkü heyecanla hizmet veren Saklı Bahçe, yeme-içme ve eğlence sektöründe kentin kökleşmiş kurumsal mekanlarından biri haline geldi. Saklı Bahçe düğün salonları ve restoranı 1000 ve 500 kişi kapasiteli iki salondan oluşuyor. Mekanlarda kır düğünleri nişanlar ve tanıtımlar, şirket yemekleri, etkinlikler, mezuniyetler, kutlamalar, özel ağırlamalar yapılıyor. Ayrıca konserler düzenlenerek ünlü sanatçılar da Saklı Bahçe’de sahne alıyor.



    Rustik bahçeler, doğal sera bahçeleri bulunan işletmede sünnet düğünleri yapılan çocukların evlilik düğünleri de yapılmaya başlandı. 
    Balçova'da bulunan Saklı Bahçe'nin bu kadar uzun yıllar tercih edilmesinin sebebi; işini iyi yapan uzman ekibi ve şahane kır bahçesi. Yemyeşil ağaçlar ve çimler ile çevrili doğa ile iç içe bir cennet parçası. Buralarda tam da hayal edilen konsept düğünler düzenlenebiliyor. Süslemeleri, özel tasarım dokunuşları ve her şeyi ile özel bir atmosfere sahip. Yemekli veya kokteyl menüleri, yetenekli orkestrası ve harika manzarası ile Saklı Bahçe adı gibi saklı bir cennet.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum