• Reklam

Emniyet müdürüne pavyon önünde silahlı saldırı

İstanbul Havalimanı'ndan sorumlu Emniyet Müdürü Hüseyin Ağca'nın İzmir'de bir eğlence mekanının önünde silahla yaralandığı belirtildi.

Emniyet müdürüne pavyon önünde silahlı saldırı
13 Aralık 2021 - 00:30

Edinilen bilgilere göre; İzmir’de dün gece saat 02.45 saatleri arasında gerçekleşen olayda Ağca, bacağından vuruldu. Olay, Basmane semtinde bulunan şehrin ünlü pavyonu Broadway isimli işyeri önünde meydana geldi. Ağca ile birlikte yanında bulunan Selahattin Vural da vurularak yaralandı. Yaralı emniyet müdürü ve Vural’ın İzmir Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındığı öğrenildi.

Saldırganların yakalanması için çalışma başlatan Emniyet, aynı zamanda asıl hedefin Ağca olup olmadığına ilişkin de soruşturma yürütüyor.

CENAZE İÇİN GİTMİŞTİ

İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi Sebahat Aktaş dün İzmir’de toprağa verildi. Aktaş için Karşıyaka ilçesindeki Bostanlı Beşikcioğlu Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Zafer Aktaş ve akrabalarının ve yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de katıldı.

Cenaze için İstanbul’dan İzmir’e giden emniyet personelinden biri de İstanbul Havalimanı Emniyet Müdürü Hüseyin Ağca’ydı. Ağca, cenaze töreninin ardından dün gece 02.45 sıralarında Basmane’de bulunan Broadway NightClub isimli eğlence mekanı önünde silahla vuruldu. Sol baldırından yaralanan Ağca ile birlikte Selahattin Vural isimli bir kişi de kurşunların hedefi oldu.

Vural’a, sol üst baldırı ile sol omzundan iki kurşun isabet etti. İzmir Alsancak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ağca ile Vural tedavi altına alındı. Görgü tanıkları, bir kişinin mekanı hedef alarak ateş açtığını ve daha sonra kaçtığını söylerken, saldırganların yakalanması için başlatılan çalışmanın sürdüğü belirtildi.

Öte yandan saldırıda asıl hedefin Ağca olup olmadığına ilişkin de soruşturma yürütüldüğü ifade edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum