Emniyet müdürü, Aleyna Tilki'yi aradı! Şikayetçi olacak

    Evini balta ile basan takıntılı hayranının serbest bırakılmasına isyan eden Aleyna Tilki, “Özgürce evime atlayan insanlara ceza verin ya da bana silah verin” dedi. Tilki, sonraki paylaşımında Emniyet Müdürü tarafından arandığını açıkladı, “Tekrardan herkesten şikayetçi olacağım” dedi.

    Emniyet müdürü, Aleyna Tilki'yi aradı! Şikayetçi olacak
    30 Ocak 2022 - 15:03

    Şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter hesabından aldığı tehditlerle ilgili Emniyet Müdürü tarafından arandığını duyurdu. Kendisine atılan bir mesajı da paylaşan Tilki, “Emniyet müdürü sağ olsun aradı. Tekrardan herkesten şikayetçi olacağım. Gerekenin yapılmasını umuyorum” ifadelerini kullandı.

    Konuya ilişkin gün boyu paylaşımlarda bulunan Tilki, “Yoğurdu suyla karıştırınca ayran olabileceğini haber verdiğimde tüm Türkiye bunu konuştu! Ölüm tehditleri diyorum, evime kadar girebilen insanlar diyorum kimsede tık yok” diye isyan etti.

    ‘YA TEHDİTLERE CEZA VERİN YA DA BANA SİLAH’ 

    Tilki şu paylaşımlarda bulundu:

    “Beni evime baltayla gelmekle tehdit eden şahıs şimdi evimi bulamadığı sürece serbest mi gezicek? İş bana mı kaldı? Bana kaldıysa o baltayla yapabileceklerimi söylemek istemiyorum. Ya beni tehdit eden, böyle özgürce evime laps diye atlayan insanlara ceza verin ya da bana silah verin. Evde uyurken de korumayla uyuyamam. Benim de bi hayatım var.

    ‘EMNİYET MÜDÜRÜ SAĞ OLSUN ARADI’

    Yoğurdu suyla karıştırınca ayran olabileceğini haber verdiğimde tüm Türkiye bunu konuştu! Ölüm tehditleri diyorum, evime kadar girebilen insanlar diyorum kimsede tık yok. Şimdi bu ceza almayacak mı? Ala-cak. Emniyet müdürü sağ olsun aradı. Tekrardan herkesten şikayetçi olacağım. Gerekenin yapılmasını umuyorum.”


    YORUMLAR

    • 0 Yorum