Eğlence ve lezzet uzmanı Feriştah

    Türk müziğinde zirve yapmış sanatçılar ardı ardına Buca Feriştah Meyhane'de olacak. 31 ekim cumartesi, 6 Kasım gecesi Coşkun Sabah, 20 Kasım'da ise Mustafa Keser sahneye çıkacak.

    Eğlence ve lezzet uzmanı Feriştah
    29 Ekim 2020 - 17:04 - Güncelleme: 29 Ekim 2020 - 17:12
     
    Bir işi en iyi yapan kimse, bir işin uzmanı, ustası, bir işte en yetkili anlamına gelen ‘feriştah’ kelimesi gerçekten de meyhane konusunda uzman olan bir mekanın adına verildi. İşte o meyhane, İzmir’de eğlencenin ve damak tadının yeni adresi oldu.
    Ozan Tutar ve Tayfun Hızlıok’un sahibi olduğu Feriştah Meyhane, Buca Dokuzçeşmeler'de hizmet veriyor. Feriştah, lezzeti kadar adını şimdi de ünlü sanatçılarla duyuruyor. Türk müziğinde zirve yapmış sanatçılar ardı ardına Feriştah’ta olacak. 31 ekim cumartesi gecesi İzmirliler'i Lara ile buluşturacak olan Feriştah Meyhane'de 6 Kasım gecesi Coşkun Sabah, 20 Kasım gecesi de Mustafa Keser sahne alacak.
    İki değerli işletmeci Ozan Tutar ve Tayfun Hızlıok tarafından 1.5 yıl önce hizmete açılan Feriştah, birbirinden lezzetli yemekler sunarken her akşam fasıl müziğiyle de gönüllere giriyor. 400 metrekare bahçesi olan Feriştah’ın 250 metrekare kapalı alanda sahnesi bulunuyor. Ferah bir mekan olan Feriştah’ta, et kilo ile satılıyor. Müşteri isterse eti hazırlanan mangallarda pişirebiliyor; dilerse de pişirilmiş haliyle servis alabiliyor.
    31 Ekim Cumartesi gecesi İzmirlileri Lara ile buluşturacak olan eğlence mekanında, 6 Kasım gecesi Coşkun Sabah, 20 Kasım gecesi de Mustafa Keser sahne alacak. Akdeniz ve ege mutfağının eşsiz mezelerinin süslediği masalar hemen hemen her gün doluyor. Ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam edeceklerini belirten Ozan Tutar, ‘’Pandemi konusunda tüm önlemlerimizi aldık sosyal mesafe kuralına ve tüm hijyen tedbirlerine uyuyoruz. İlerleyen dönemlerde sürpriz isimlerle İzmirliler buluşturmaya devam edeceğiz’ ’dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum