• Reklam

Eğitimciler, Hyllarima Antik Kenti'nde buluştu

MUĞLA İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, ilçe yöneticileriyle birinci yarıyılın son müdürler toplantısında Kavaklıdere'de buluştu. Hyllarima Antik Kenti tanıtım turu ile başlayan program, çeşitli etkinliklerin ardından düzenlenen toplantıyla devam etti.

Eğitimciler, Hyllarima Antik Kenti'nde buluştu
25 Ocak 2023 - 00:12 - Güncelleme: 25 Ocak 2023 - 00:12

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim-öğretim faaliyetlerinin değerlendirildiği ilçe müdürleri toplantılarının bir yenisi Kavaklıdere'de gerçekleştirildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Arkeoloji Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Bekir Özer, Klasik, Helenistik ve Roma dönemlerine ait yapıların yer aldığı antik kent hakkında bilgi verdi. Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kavaklıdere Belediyesi'nin misafiri olan eğitim yöneticileri daha sonra Toplantı için Orman Bölge Müdürlüğü çalışma kampına geçti.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay başkanlığında gerçekleşen toplantıda, birinci yarıyılın genel değerlendirilmesi yapılarak Milli Eğitim Bakanlığı'nın hedefleri ve politikaları doğrultusunda sahada yürütülen projeler ve çalışmalar istişare edildi. Müdür Çay, "Kavaklıdere'nin tarihi dokusu ve doğal güzelliklerini arasında birinci dönemin son ilçe müdürleri toplantısını gerçekleştirdik. Yöneticilerimizle geçen yarıyılı değerlendirdik. Yaptığımız çalışmaları, ulaştığımız hedefleri ve yapacaklarımızı istişare ettik" dedi. (DHA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum