EGEMATAL'dan öğrenci ve araştırmacılara yönelik eğitim

    Ege Üniversitesi Merkezi Araştırma Test ve Analiz Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (EGEMATAL) eğitimlerine devam ediyor.

    EGEMATAL'dan öğrenci ve araştırmacılara yönelik eğitim
    27 Eylül 2021 - 14:37


    EGEMATAL tarafından lisans ve lisansüstü eğitim gören öğrencilere ve araştırmacılara yönelik “Yüzey ve Ötesi  XPS ile Karakterizasyon Çalışmaları ve Analiz Verilerinin Yorumlanmasına Yönelik İpuçları” eğitimi verilecek. Çevrim içi olarak yapılacak eğitim 16-19 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

    TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında desteklenen eğitimde “XPS Hakkında Genel Bilgileri ve Çalışma Prensibini Öğrenmek”, “XPS ile Karakterizasyon Çalışmaları Gerçekleştirmek”, “XPS Verilerinin Nasıl Kullanılabileceği Hakkında Fikir Sahibi Olmak”, “XPS Tekniğinin Avantajları ve Sınırlarını Tartışmak”, “XPS’nin Uygulama Alanlarını Keşfetmek”  konuları hakkında alanında uzman eğitmenler tarafından bilgiler verilecek. Eğitime katılmak isteyenler 15 Ekim günü saat 17.00’ye kadar egematalxps.ege.edu.tr adresinden başvuru yapabilecek.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum