Ege'ye gök gürültülü sağanak uyarısı!

    Hafta sonu planı olanlar 'Bugün hava nasıl olacak? İzmir'de yağmur var mı?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugünün hava tahmin raporunu yayınladı.

    Ege'ye gök gürültülü sağanak uyarısı!
    10 Eylül 2023 - 11:13

    KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Muğla'nın ve Aydın'ın iç kesimleri, Denizli, Antalya'nın batısı, Burdur, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

    KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli 40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

    EGE

    Parçalı bulutlu, güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Denizli çevreleri ile Muğla ve Aydın'ın iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın, Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

    A.KARAHİSAR °C, 27°C

    Parçalı ve çok bulutlu

    DENİZLİ °C, 33°C

    Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

    İZMİR °C, 32°C

    Parçalı ve az bulutlu

    MUĞLA °C, 32°C

    Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı


    YORUMLAR

    • 0 Yorum