Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu'ndan kahvaltı

    İzmir'de kurulu Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu yönetimi, tanışma ve birlik kahvaltısı düzenledi.

    Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu'ndan kahvaltı
    27 Aralık 2023 - 15:28 - Güncelleme: 27 Aralık 2023 - 15:48
    Kısa adı EKAF olan Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu'nun kendi binasında düzenlediği kahvaltıya, bir çok yönetici ve AK Parti'liler katılım sağladı. EKAF Genel Başkanı Dursun Ali Özkan'ın ev sahipliğindeki buluşmada AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Rahmi Taştan da yer aldı. Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda Türkiye'nin içinde bulunduğu genel durum ve İzmir'deki siyasi durum konuşuldu.



    AK Parti İzmir Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Rahmi Taştan, "Partimizi temsilen katılım sağladığımız kahvaltı, bize aynı zamanda dostlarımızla da buluşma imkanı sağladı. Tüm sivil toplum örgütlerinin her zaman yanındayız" dedi.
    AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi Yakup Karaca ve AK Parti Bornova İlçe Başkanı Av. Koray Toprakçı ile partililerin katıldığı toplantıda konuşan EKAF Genel Başkanı Dursun Ali Özkan ise, "Ben 2004 yılında AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı idim. Bu yüzden her daim AK Parti ile bir gönül bağım var. Ancak bir sivil toplum kuruluşu olan EKAF'ın genel başkanı olduğum için bir parti hariç, diğer tüm partilerin ziyaretlerine açığız" dedi. Özkan ayrıca kahvaltıya katılanlara teşekkür ederek, federasyonun çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. 

    YORUMLAR

    • 0 Yorum