Ege için fırtına, İzmir için sağanak yağmur uyarısı

    EGE Denizi'nde fırtına, İzmir ve güneybatı ilçelerinde ise gök gürültülü, kuvvetli sağanak yağmur beklendiği bildirilip, denizciler ve vatandaşlardan herhangi olumsuz durumlara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

    Ege için fırtına, İzmir için sağanak yağmur uyarısı
    10 Ocak 2022 - 18:26 - Güncelleme: 10 Ocak 2022 - 18:27
    Meteroloji'den yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi'nde yarın günün ilk saatlerinden itibaren fırtınanın etkili olacak. Güney ve güneydoğu  yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) esecek fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesinin beklendiği bildirildi.

    İzmir il merkezi ve güneybatı ilçeleri Balçova, Gaziemir, Karabağlar, Narlıdere, Çeşme, Seferihisar, Selçuk, Torbalı, Güzelbahçe, Menderes, Urla, Karaburun ve Tire ise yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü, kuvvetli sağanak yağmur yağacak. Aralıklarla devam edecek kuvvetli sağanak yağmurun akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirildi.

    Ege Denizi'nde fırtına nedeniyle deniz ulaşımında aksama, İzmir ve güneybatı ilçelerinde ise su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve trafikte aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

     

     

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum