Edremit'te yeni yaz kursları başladı

    BALIKESİR'in Edremit ilçesinde belediye tarafından Atatürk Gençlik Merkezi'nde açılan yaz kurslarına yenileri eklendi. Yeni açılan satranç, resim, akıl ve zeka oyunları, İngilizce, drama ve tiyatro kurslarıyla birlikte katılımcı sayısının 200'e yaklaştığı bildirildi.

    Edremit'te yeni yaz kursları başladı
    18 Temmuz 2023 - 12:14 - Güncelleme: 18 Temmuz 2023 - 12:14

    Edremit Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Atatürk Gençlik Merkezi'nde yaz kurslarında mevcut kursların yanı sıra açılan yeni branşlarda da eğitime başlandı. Satranç, resim, akıl ve zeka oyunları, İngilizce, drama ve tiyatro branşlarında yeni kurslar açıldı. Halk oyunları, piyano, gitar, etkili hızlı okuma, deney ve gözlem kulübü, mandala boyama, diksiyon kursu, etkileşimli kitap okuma ve bağlama kurslarıyla beraber cilt bakımı, diyetisyen, psikolog ve pilates eğitmenleriyle birlikte mevcut eğitimler de devam ediyor. Kurslara vatandaşların katılımı ve ilgisinin büyük olduğunu ifade eden Edremit Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Barış Yalçın, "Yaş aralığımızı tabi ki çocuklar ve gençler oluşturuyor. 9-15 ya da 11-14 yaş aralığında, seviyelerine göre çocuklara kurs açmış bulunuyoruz. Tabi ki Edremit Belediyesi'nin de destekleriyle beraber eylül ayında, merkezimizde yeni kurslar ve eğitimler başlayacak. Şu an katılımı çok yüksek.

    Bütün kurslarda toplamda 200'e yakın öğrencimiz var. Tabii ki cilt bakımı, diyetisyeni, psikoloğu ve pilatesi de eklersek bu rakam yaklaşık 800 danışan ve kursiyeri buluyor. Yeni dönemde de yine değişik kurslarla değişik yaş aralığı, seviye kurslarıyla karşınızda olacağız" dedi.

    Kurslarla ilgili mesai saatleri içerisinde 444 85 10 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabileceği bildirildi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum