• Reklam

Edremit Belediyesi'nden teniste madalyalar alan liseliye destek

BALIKESİR'in Edremit Belediyesi gençlerin yanında olmak için çalışmalarını sürdürürken, tenis turnuvalarındaki başarısıyla dikkat çeken 12'nci sınıf öğrencisi Yağız Baygın (17), Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı'yı ziyaret etti. Canlı, gelecek vaat eden sporcu gençlerin belediye olarak yanlarında olduklarını ifade etti.

Edremit Belediyesi'nden teniste madalyalar alan liseliye destek
12 Kasım 2022 - 16:27 - Güncelleme: 12 Kasım 2022 - 16:28

Ulusal tenis turnuvalarındaki onlarca birinciliği ve aldığı madalyalarla tanınan Edremitli tenisçi Yağız Baygın, 18 yaş tenis milli takımı oyuncusu olmak için çalışmalarını sürdürürken, Edremit Belediyesi'nin desteğiyle milli takım yolunda basamakları çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yağız Baygın, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı'yı ziyaret etti.

'BELEDİYEMİZİN DESTEĞİ HER ZAMAN ARKASINDA OLACAK'

Edremit'in sporda başarılı bir ilçe olduğunu vurgulayan Canlı, "Her şeyden önce kendim de uzun yıllar spor yapmış bir ağabeyi olarak genç kardeşimize desteğimizi esirgemeyeceğimizi belirtmek istiyorum. Edremit'imizden milli takıma bir kardeşimizi göndermek için belediyemizin desteği her zaman arkasında olacak. Kariyerinde kendisine başarılar diliyor, daha çok madalyayı Edremit'imize kazandırmasını bekliyorum. Bölgemizden daha çok Yağızlar yetişmesini temenni ediyorum. Yolun açık olsun Yağız" dedi. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum