• Reklam

Duruşmalar durdu! Avukatlara mesaj gitti

Covid-19 vakası görülmesi nedeniyle duruşmaların yapılamadığı İzmir Adliyesi'ndeki toplam 7 asliye ceza ve hukuk mahkemesine yenileri eklendi. İzmir'de bir asliye ticaret, bir icra dairesinde de covid görüldü. Ayrıca Çeşme Adliyesi'ndeki 5 mahkemede virüs tespit edilmesi üzerine duruşmaların yapılamadığı belirtildi.

Duruşmalar durdu! Avukatlara mesaj gitti
07 Nisan 2021 - 13:55
İzmir Barosu'ndan avukatlara giden mesaj şöyle:

Sayın meslektaşımız,
İzmir 7. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2 No'lu Kaleminde ve 3 No'lu Kaleminde Covid-19 vakası tespit edilmiştir.
İzmir 7. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2 No'lu Kaleminde  ve 3 Nolu Kaleminde duruşmaların yapılamayacağı ve mazeretlerin kabul edileceği tarafımıza bildirilmiştir 

İzmir 22. İcra Müdürlüğü Covid-19 tespit edilmesi sebebiyle karantina altına alınmıştır.
İzmir 22. İcra Müdürlüğünün karantina süresi boyunca işlerinin takibi için İzmir 23. İcra Müdürlüğü görevlendirildiği tarafımıza bildirilmiştir.

İzmir 20. Asliye Ceza Mahkemesi, İzmir 22. Asliye Ceza Mahkemesi, İzmir 33. Asliye Ceza Mahkemesi ve İzmir 43. Asliye Ceza Mahkemesi Covid-19 tespit edilmesi sebebiyle karantina altına alınmıştır. 
İzmir 20. Asliye Ceza Mahkemesi, İzmir 22. Asliye Ceza Mahkemesi, İzmir 33. Asliye Ceza Mahkemesi ve İzmir 43. Asliye Ceza Mahkemesinde duruşmaların yapılamayacağı ve mazeretlerin kabul edileceği tarafımıza bildirilmiştir 

İzmir 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, İzmir 5. Asliye Hukuk Mahkemesi ve İzmir 17. Asliye Hukuk Mahkemesi Covid-19 tespit edilmesi sebebiyle karantina altına alınmıştır. 
İzmir 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, İzmir 5. Asliye Hukuk Mahkemesi ve İzmir 17. Asliye Hukuk Mahkemesinde duruşmaların yapılamayacağı ve mazeretlerin kabul edileceği tarafımıza bildirilmiştir 

Çeşme İcra Müdürlüğü, Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi, Çeşme Sulh Ceza Mahkemesi, Çeşme 1. Asliye Ceza Mahkemesi ve Çeşme 3. Asliye Ceza Mahkemesinde Covid-19 tespit edilmesi sebebiyle karantina altına alındığı tarafımıza bildirilmiştir.
Yapılacak olan görevlendirmeler ile ilgili ayrıca bilgi verilecektir.
Saygılarımızla.

YORUMLAR

  • 0 Yorum