Dubai'ye infaz timi gönderildi iddiası

    Suç örgütü lideri Peker, kendisinin bulunduğu ülkeye devlet görevlilerinin ve kiralık katillerin gönderildiğini öne sürdü.

    Dubai'ye infaz timi gönderildi iddiası
    10 Haziran 2021 - 23:59

    Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kripto para borsası Thodex kurucusu Fatih Özer ile oğlu ve yeğeni vasıtasıyla irtibat kurarak ne kadar para götürdüğünü sorduğunu iddia etti.

    Peker, “Thodex soyguncusu Fatih Özer’e bir günde İnterpol kararı çıkardık ancak Arnavut polisi elinden kaçırmış hikayesini millete yutturdun. Ama ben doğrusunu herkese anlatacağım. Sen bilmiyor musun Arnavutluk'ta kuş uçsa benim haberim olur?” dedi.

    Mahalle arasındaki kavgalarda bile 10 kişinin tutuklandığına işaret eden Peker, şu ifadeleri kullandı:
    “Adam 2 milyar dolarla kaçmış, göstermelik birkaç tutuklama yaptınız. Senin oğlunun, benim televizyonlara çıkardığım yeğenin vasıtasıyla, şahısla irtibat kurup paranın kaç lirasını aldınız, onu da anlatacağım süslü sülüman, sana olan kızgınlığım senin hırsız olmandan dolayı değil. Zaten her yer hırsız dolu. Senin devletin namusunu lekelemenden dolayı.

    Gücünün yettiği gariplere diyordun ya size devletin gücünü göstereceğim diye, ben de sizin kör olmuş gözlerinize Yüce ALLAH’ın gücünü göstereceğim. Sizi rezil edeceğim.”

    SADIK SOYLU NAKİT PARAYI YUNANİSTAN’A KAÇIRACAK İDDİASI

    “Akraban Sadık Soylu özel yerlerde beklettiği nakit paralarını yatla Yunanistan’a kaçırmak için planlar yapıyor ya, ondan da haberim var” diyen Peker, “Gerçi hangi polise şikayet edeceğim, sizi hangi polis kardeşimiz alacak? İpin ucu puştun elinde, onlar ne yapsın?” diye konuştu.

    ‘KİRALİK KATİLLERİ BİR PAKET YAPAYIM’

    Bulunduğu ülke gönderilen MİT elamanlarına seslenen Peker, “Buraya gönderilen devlet görevlisi kardeşlerim, lütfen siz bir süre olaya müdahil olmayın. Süslü Süleyman'la derin Mehmet’in yakınlarının koordine ettiği kiralık katillerle ben bir yüzleşeyim, onları paket servis yapıp bunları bir rezil edeyim. Gelecek olan kiralık katil mi devlet görevlisi mi bilmediğim için rahat hareket edemiyorum. Siz bir süre lütfen karışmayın. Allah’ın tuttuğunu kimse azad edemez. Bizi Allah tutmuş, kim eder azad” diye konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum