Dubai'de 10 otel tavsiyesi

    Dubai benzersiz mimari özellikleri, avangard yapısı, 5 yıldıza sahip olan otelleri ile dikkat çekiyor.

    Dubai'de 10 otel tavsiyesi
    08 Ekim 2022 - 18:57
    Dubai benzersiz mimari özellikleri, avangard yapısı, 5 yıldıza sahip olan otelleri ile dikkat çekiyor. Dubai en iyi otel tavsiyeleri ile Dubai’nin farklı yaşam tarzına ve BAE’nin en çok turist çeken kentinde farklı bir deneyime tanıklık edebilirsiniz. Dubai’nin aynı zamanda da ekonomide ve uluslararası ulaşımda da önemli bir yeri olduğundan dolayı yılın her mevsiminde ziyaretçiler geliyor. Bu nedenle de Dubai’de pek çok farklı konaklama seçeneği bulunuyor.
    Dubai eskiden Basra Körfezi’ne kıyış olan oldukça küçük bir yerleşkeyken günümüzde dünyadaki en önemli tatil merkezlerinden biridir. Dubai’de yer alan uzun ve geniş plaj özellikleri nedeniyle tatilciler için iyi bir deneyim fırsatı oluşturuyor. Ayrıca deniz turizmi dışında farklı alışveriş merkezlerinde, müzelerde, sualtı merkezlerinde veya marinalarda zaman geçirmeniz de mümkündür. Ayrıca kentte tarih meraklıları için de oldukça farklı mekanlar yer alıyor. Eğlencenize tarihsel yerleri de ekleyerek, su parklarında vakit geçirerek ya da geceleri müzik eşliğinde devam edebilirsiniz. Ancak bunlar için aşağıdaki Dubai otel tavsiyesi listemizi inceleyerek karar verebilirsiniz.
    Otel listesine geçmeden önce, Dubai’deki bölgeleri incelemek isterseniz Dubai’de nerede kalınır yazısını okumanızı tavsiye ederiz.
    1.Armani Hotel Dubai
    5 yıldızlı bir otel olan Armani Hotel dünyadaki en ünlü modacılardan birisi olan Girorgio Armani tarafından tasarlanmıştır. Bu otel özel bir girişe sahiptir. Dünyadaki en yüksek bina olan Burj Khalifa’daki 11 katta hizmet vermektedir. Tasarımı oldukça modern detaylara sahiptir ve sade özellikler taşır. Otelde pek çok seçenek bulunuyor. Açık yüzme havuzlarından SPA merkezine, farklı restoranlardan gece kulüplerine kadar pek çok seçenek yer alıyor. Restoranlarda oldukça farklı özellikteki sofistike menülerden yararlanabilirsiniz.
    2. The Dubai EDITION
    Dubai en iyi otel tavsiyeleri arasında yer alan The Dubai Edition 5 yıldızlı oteller arasında yer alıyor. Bu otel merkezi bir konumda yer alıyor ve şıklığıyla da göz kamaştırıyor. Bu otelde de pek çok farklı etkinlik yapabileceğiniz alanlar bulunuyor. Otelde spor salonu, otopark, SPA merkezi ve açık yüzme havuzu gibi alanlar yer alıyor. Odaları oldukça sade bir şekilde tasarlanmış olan odalarda Wi-Fi, TV, klima, masa ve oturma alanları yer alıyor.
    3. Le Royal Meridien Beach Resort Spa Dubai
    Bu otel denize sıfır olan konumu ile sahip olduğu özel plajı ile dikkat çekiyor. Tüm ziyaretçilerine 5 yıldızlı bir otel deneyimi sunarken pek çok özelliği ile de dikkat çekiyor. JBR merkeze çok yakın mesafede bulunmakla birlikte pek çok alana kolaylıkla ulaşma imkanınız bulunuyor. Ayrıca otelde Basra Körfezi’ne manzarası olan oda seçeneklerini değerlendirerek kalabilirsiniz. Otelde 3 farklı yüzme havuzu, 5 farklı hamam, 14 tane restoran ve farklı barlar yer alıyor.
    4. Address Dubai Marina
    Dubai en iyi otel tavsiyeleri arasında yer alan bu otel Marina bölgesinde yer alıyor. Bu otel de diğerleri gibi 5 yıldızlı otel konforuna sahiptir. Sahile ve denize 10 dakika yürüyerek ulaşılabiliyor. Restoranlarda Asya’dan, Avrupa’dan ve Arap kültürüne ait olan menüler yer alıyor. Ayrıca SPA merkezi bulunuyor ve çocuk merkezi gibi farklı alanları ile de dikkat çeker.
    5. Atlantis The Palm
    Bu otel Palm Jumeirah bölgesinde yer alan en popüler oteller arasında yer alıyor. Bu otel Palm Jumeriah’ın en uç noktasında hizmet veriyor. Bu otelde Basra Körfezi manzarası ile güne başlayabilirsiniz. Bu otelde oldukça farklı tesis ve alan yer alıyor. Bu sayede iyi bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Otelde su altı akvaryumu, çocuk kulüpleri, spor salonları, Aqaventure gibi farklı eğlence seçenekleri yer alıyor. Dubai otel tavsiyesi arasında bu oteli tercih ederek iyi vakit geçirebilirsiniz.
    6. Raffles The Palm
    Bu otel dünyaca oldukça ünlü olan bir otel zinciridir. Dubai’deki bu şubesinde 5 yıldızlı otel konforunu adanın batı konumunda sunuyor. Bu otelin kendine özel olarak ayrılmış bir plajı da yer alıyor. Bu otelde de yapabileceğiniz oldukça farklı alternatif seçenekler bulunuyor. Restoranlarda, barlarda ya da SPA merkezinde sınırsız bir şekilde vakit geçirebilirsiniz.
    7. The St Regis Downtown
    Bu otel İş Körfezi’nde yer alsa da Dubai merkeze oldukça yakın olan bir konumda bulunmaktadır. Dünyaca ünlü bir otel zinciri olan The St Regis Downtown içerisinde yer alan pek çok alanla dikkatli üzerine toplamada oldukça etkili oluyor. Bu otelde gelişmiş teknolojiden iyi bir şekilde yararlanılmıştır ve iyi bir tatil deneyimi yaşamanız için pek çok seçeneğiniz de bulunuyor. Otel içerisinde yüzme havuzları, restoranlar, spor salonları gibi pek çok alan yer alıyor. Taşıdığı pek çok özellikle Dubai en iyi otel tavsiyeleri arasında bulunuyor.
    8. The Oberoi Dubai
    Bu otel diğer Dubai otellerine göre daha modern tasarıma sahiptir ve çağdaş yapısıyla da dikkat çekicidir. Tüm ziyaretçilerine 5 yıldızlı otel deneyimini sonuna kadar sunarken farklı otel seçenekleri ile de tercih yapabileceğiniz pek çok farklı oda bulunuyor. Burç Halife manzarasına sahip olan odalarda değişik kültürlere ait olan lezzetlerden sınırsızca yararlanabilirsiniz.
    9. Grand Hyatt Dubai
    Bu otel Bur Dubai bölgesinde yer alıyor ve Şeyh Zayed Yolu yakınlarında bulunuyor. Bu otelin alanı bahçelerle çevrilidir. Bu nedenle de hem çok geniş hem de çok ferah bir yaşama alanına sahiptir. Otelde oldukça farklı yüzme havuzları, farklı büyüklüğe sahip olan restoranlar, spor merkezleri ve SPA yer alıyor.
    10. Palazzı Versace Dubai
    Bu otel denize sıfır bir konumda yer alır. Oldukça ihtişamlı bir tasarım özellikleri ile hizmetine devam eden bu otel 16. Yüzyıl mimarisine oldukça yakın özellikler gösteriyor. Sahip olduğu bu klasik tarz ile bir İtalyan sarayına benziyor ve içi de dışı gibi klasik bir tarza dekore edilmiştir. Oldukça farklı özellikler ve olanaklar sunan bu otel Dubai en iyi otel tavsiyeleri arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum