Dr. Pedükcoşkun yoğun bakımdan çıktı

    Kalp krizi geçiren Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Belediye Hastanesi eski Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Opr. Dr. Serdar Pedükcoşkun, yoğun bakımdan çıktı, odaya alındı.

    Dr. Pedükcoşkun yoğun bakımdan çıktı
    01 Nisan 2021 - 14:43 - Güncelleme: 01 Nisan 2021 - 18:21
    Gariban hastaların derdine derman olan ve güler yüzüyle hastalara moral veren, meslektaşı olan eşi Dr. Nazan Pedükcoşkun ile herkesin yardımına koşan Dr. Serdar Pedükcoşkun, salı günü evinde aniden fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Dr. Pedükcoşkun'un kalp krizi geçirdiği belirlendi, hemen ameliyata alındı. 4 damarının tıkalı olduğu görülen Dr. Serdar Pedükcoşkun'a stent takıldı. İki gündür yoğun bakımda olan hayırsever doktor, nihayet kendine geldi ve sevenlerini mutlu etti.
    İzmir Medicana Hastanesi'nde yoğun bakımdan çıkarılarak servise alınan Dr. Pedükcoşkun için hastaneye geçmiş olsuna çok sayıda kişi geldi, eşi Dr. Nazan Pedükcoşkun'un telefonları susmadı.
    Bugün itibariyle Eşrefpaşa Belediye Hastanesi Başhekimliği görevi sona eren Dr. Pedükcoşkun'un deprem sırasında hasar gören hastanesiyle ilgili yalnız bırakıldığı, bu yüzden belediye yönetimine sitem ettiği, üzüntüsünü içine attığı öğrenildi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum