• Reklam

DP eski il Başkanı cezaevine gönderildi

Demokrat Parti Karaman eski İl Başkanı Ahmet Dorla, tehdit ve şantajdan tutuklanarak cezaevine atıldı.

DP eski il Başkanı cezaevine gönderildi
26 Mart 2021 - 13:35 - Güncelleme: 26 Mart 2021 - 13:53
Cumhuriyet Savcılığı ve Organize suçlar şubesi tarafından takibe alınan Demokrat Parti eski İl Başkanı Ahmet Dorla ile oğlu Tufan Dorla tutuklanarak Karaman M Tipi Cezaevine atıldı.
Ahmet Dorla, Karaman Valisi ve Emniyet Müdürü başta olmak üzere bir çok siyasetçiler hakkında aşağılayıcı ifadeler kullanmış. En son AK Parti Karaman Milletvekili aday adayı olan Ahmet Dorla, "devlet büyüklerine hakaret, halkı kin ve düşmanlığa sevk etme, tehdit ve şantaj" gibi iddialarla suçlanıyor.

Eleştirme hakkım vardır
Ahmet Dorla bir süre önce sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, eleştirme ve tenkit etme hakkının olduğunu belirtmişti. Dorla paylaşımında; ''Ben Ahmet Dorla Askerliğimi yaptım. Çocuklarım yaptı. iyi kötü karınca kararınca vergimi veriyorum. TC hüviyeti taşıyorum. Ben Başkanı. Bakanı. Milletvekilini Valiyi ve idari yöneticilerini Türküye cumhuriyeti Anayasama dayanarak Tenkit ve Eleştirme hakkım vardır. Kimse benim hakkımı gasb edemez.. Gasb etme hakkınıda kimseye cignettirmem. Eleştirilemez veya yorum yapılanmaz, diye bir Ayet ve hadis var mı? Kimseye Karamanda keyfi uygulama yatırmam ilgili dost ve Arkadaşlara duyrulur. SAYGI VE SEVGILERIMLE'' demişti..

YORUMLAR

  • 0 Yorum